Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων πάει διακοπές έως τις 22 Αυγούστου

Το καλοκαιράκι στην Ελλάδα είναι μια καλή ευκαιρία για διακοπές. Κάθε καλοκαίρι όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι της  χώρας μας, και ειδικά αυτοί που καλλιεργούν το κάθε άθλημα από τις μικρές ηλικίες, σταματάνε για κάποιο χρονικό διάστημα τις δραστηριότητες και τις προπονήσεις. Αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για ξεκούραση. Ξεκούραση για τους αθλητές, ξεκούραση για τους γονείς τους, αλλά και ξεκούραση για τους προπονητές.

Έχει παρατηρηθεί ότι οι μικροί αθλητές μετά από ένα μήνα αποχής από αθλήματα επιστρέφουν ποιο ορεξάτοι για προπόνηση αλλά και ποιο σίγουροι για το τί θέλουν να κάνουν στο άθλημα που ασχολούνται.

Ο Π.Σ.Τρικάλων εδώ και χρόνια έχει ορίσει τον Αύγουστο ως μήνα διακοπών. Οι προπονήσεις  της ποδηλατικής ακαδημίας σταματάνε κάθε χρόνο πρώτη Αυγούστου και αρχίζουν ξανά περίπου στις 20 Αυγούστου. Φέτος οι προπονήσεις της ακαδημίας θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Οι ποδηλάτες της αγωνιστικής ομάδας  λαμβάνουν ένα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης – συντήρησης, ανάλογα την ηλικία και το αθλητικό επίπεδο τους. Αυτοί οι αθλητές έχουν συνήθως και κάποιες εβδομάδες ξεκούρασης μέσα στην αγωνιστική σαιζόν, ανάλογα με το προπονητικό τους πλάνο.

Οι μικρότεροι ηλικιακά ποδηλάτες της ακαδημίας κάνουν απλά αποχή από τις προπονήσεις, έτσι ώστε να έρθουν από τις διακοπές τους ξεκούραστοι και ορεξάτοι για προπόνηση.

Καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές και καλή ξεκούραση !!!

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν και βοηθάνε τα παιδιά τους  να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο  και επίπονο άθλημα. Με αυτό τον τρόπο βοηθάνε έμμεσα και όλη την ομάδα.

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)
Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).
Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.  

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή