Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Πρόεδρος της Peugeot τρέχει στο Le Mans με Peugeot 908!

Αυτή τη χρονιά, στον εικοσιτετράωρο αγώνα Le Mans θα γίνει μία νέα αποκάλυψη:  η Peugeot Sport θα παρουσιάσει τη νέα της ταυτότητα με το εμβληματικό λιοντάρι και τα βασικά συστατικά της επιστροφής της στους αγώνες αντοχής.

Για να διευκολύνει αυτή τη μετάβαση, η PEUGEOT θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στο παρελθόν της μέσω της διάσημης διαδρομής του Le Mans. Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου ένα Peugeot 908 θα μπει στην πίστα στη 13:05 μ. μ με οδηγό τον Carlos Tavares, Πρόεδρο του Ομίλου PSA. Αυτή η διαδρομή είναι ένας τρόπος να δείξει η PEUGEOT την ευγνωμοσύνη της στους λάτρεις, τους θεατές, τους εθελοντές,  αλλά και τους διοργανωτές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που έκαναν αυτό τον αγώνα πραγματικότητα. 

Ο Carlos Tavares θα σηματοδοτήσει την έναρξη του αγώνα της 88ης έκδοσης των 24 Ωρών στο Le Mans, ενώ την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου ο Jean-Philippe Imparato, Διευθύνων Σύμβουλος της Peugeot  θα ανακοινώσει τις βασικές πτυχές της δέσμευσης της PEUGEOT στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) το 2022, σε στενή συνεργασία με την Peugeot Total. 

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή