Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Πρόεδρος της Πηγής Χρήστος Μαυρογιάννης επιλέγει «Πορεία στο Μέλλον»

Μία αξιόλογη και πολλά υποσχόμενη υποψηφιότητα για το συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον» έλαβε χώρα και επισήμως, καθώς ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πηγής Μαυρογιάννης Χρήστος του Κωνσταντίνου, συμπορεύεται με τον Θεόδωρο Χήρα, στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Χρήστος κατάγεται από την Πηγή Τρικάλων. Είναι παντρεμένος με την διαιτολόγο Ελένη Σαρμά και πατέρας δύο τέκνων.

Είναι Αστυνομικός και υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Τρικάλων.

Επί σειρά ετών υπήρξε ενεργός συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ και μάλιστα την περίοδο 2014-2019 θήτευσε ως εκλεγμένος εκπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ).

Από το 2020, είναι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Πηγής και ασκεί τα καθήκοντα του Γενικού Αρχηγού.

Από το Σεπτέμβριο του 2019 είναι εν ενεργεία Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πηγής Τρικάλων.

Ο ίδιος με προσωπική του επιστολή, δηλώνει πως «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως Πρόεδρος της Κοινότητας Πηγής εκτέλεσα τα καθήκοντά μου με ζήλο και αυταπάρνηση, τιμώντας στο έπακρο τη λαϊκή βούληση των συγχωριανών μου, που με ανέδειξαν δημοκρατικά στο ανώτατο τοπικό αξίωμα.

Με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, προσπάθησα ανιδιοτελώς να συμβάλω στην επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας, ενεργώντας με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συγχωριανών μου, στα πλαίσια πάντα των αρμοδιοτήτων μου.

Αποδέχομαι και επισήμως την τιμητική πρόταση αναβάθμισης του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης κ. Θεοδώρου Χήρα προς το πρόσωπό μου, θέτοντας υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος στην Δ.Ε Γόμφων με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”  και ως εκ τούτου, τίθεμαι στην κρίση των συνδημοτών μου.

Ζητώ λοιπόν τη στήριξή σας!

Ζητώ την ανανέωση εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου, ώστε μέσα από την εμπειρία και τα βιώματα που αποκόμισα, να ικανοποιήσω σε ακόμα υψηλότερο βαθμό τις προσδοκίες σας, ενεργώντας δίκαια και αμερόληπτα.

Για ένα Δήμο Πύλης φιλικό, λειτουργικό και σύγχρονο. Για ένα Δήμο Πύλης συνώνυμο της διαφάνειας και της αξιοκρατίας!

Στον αγώνα για την πρόοδο και την ανανέωση κανείς δεν περισσεύει!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ….ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!».

Με εκτίμηση,

Μαυρογιάννης Χρήστος

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή