Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο πρόεδρος των Τριτέκνων στον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων

Με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Σωτήριο Βησσαράκο συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος των Τριτέκνων ν. Τρικάλων και Αντιπρόεδρος της ΠΟΤ Ελλάδος Γιάννης Λιούλιος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων μέσα σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης.

Ο κ. Βησσαράκος εξέφρασε τα σχέδια, τις προοπτικές και κυρίως το όραμά του που είναι η ανάκτηση της αίγλης και της εμπιστοσύνης, καθώς και η επιστροφή του επιβατικού κοινού στο λεωφορείο, ως βασικό μέσο μαζικής μεταφοράς.

Ο κ. Λιούλιος τόνισε από τη μεριά του τη σημασία που έχει το μέτρο στη μετακίνηση των Τριτέκνων οικογενειών με ιδιαίτερα ευνοϊκούς οικονομικούς όρους, για Δέκα επτά χρόνια, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Ο σύλλογος Τριτέκνων αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχής για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε και θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων για τις προτάσεις τους και για την απόφαση που είναι η έκπτωση σε ποσοστό 25% του αντιτίμου εισιτηρίων των δρομολογίων ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΑΤΡΑ-ΒΟΛΟΣ του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων. Μια απόφαση που θα ανακουφίσει οικονομικά, αλλά και θα καθορίσει αποφασιστικά τον τρόπο μαζικής μετακίνησης των Τριτέκνων.

Ενημέρωση στον Πρόεδρο κ. Βησσαράκο σαν Α΄Αντιπρόεδρος της ΠΟΤ ότι  θα πρέπει η πολιτεία να φροντίσει να επεκταθεί το μέτρο σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, είμαι σύγουρος γι΄αυτό, όπως συμβαίνει και με τους πολύτεκνους και μας είχε υποσχεθεί (στην Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων ο κ.Υπουργός Μεταφορών )για να χρηματοδοτήσει όλους τους συγκοινωνιακούς φορείς ώστε να μην υφίστανται απώλειες στα εσωτερικά τους από τις εκπτώσεις που οικειοθελώς μας παρέχει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Α.Ε. ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Η διαδικασία του τρόπου εφοδιασμού (ΔΩΡΕΑΝ) της ειδικής κάρτας έκπτωσης για όλους τους Τρίτεκνους μέλη του Συλλόγου που γίνεται από τη Γραφεία του Συλλόγου μας οδός Τιουσόν αρ.12 Τρίκαλα κοντά στην Κεντρική Πλατεία τηλ.2431038150 κάθε μέρα από 10.00-13.30 και εκτός Συλλόγου. .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και Α΄ΑΝΤ/ΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΤ

ΛΙΟΥΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή