Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρ. Κούμαν, ολοκλήρωσε συνέντευξη Τύπου δίχως τις ερωτήσεις δημοσιογράφων!

Απ’ το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Ρόναλντ Κούμαν. Και μετά τα όσα του καταλογίζουν για την αγωνιστική εικόνα της Μπαρτσελόνα, ήρθε μια τουλάχιστον ασυνήθιστη κίνηση από εκείνον στη συνέντευξη Τύπου για να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Ο Κούμαν το μεσημέρι της Τετάρτης πήγε στη συνέντευξη Τύπου ωστόσο αυτή αποδείχτηκε μονόλογος…

Δεν δέχτηκε ερωτήσεις από τα media, διάβασε μια ανακοίνωση με όλα όσα ήθελε ο ίδιος να πει και αποχώρησε!

Μεταξύ άλλων ο Κούμαν είπε πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο, βρίσκεται σε διαδικασία αναδόμησης και πως ο ίδιος έχει τη στήριξη της διοίκησης και θα κριθεί στο τέλος της σεζόν.

Με τα ισπανικά media, πάντως, να αναφέρουν πως η κίνηση αυτή εξέπληξε ακόμα και τον ίδιο τον Λαπόρτα, ο οποίος μόνο με θετικό μάτι δεν την είδε.

Μεταξύ άλλων ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ανέφερε:

«Ο σύλλογος βρίσκεται σε διαδικασία αναδόμησης. Αυτό χρειάζεται χρόνο. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έχουμε σήμερα μπορούν να γίνουν αστέρες στο άμεσο μέλλον. Όπως συνέβη με τους Τσάβι και Ινιέστα.

Χρειάζεται υπομονή. Στο Champions League δεν μπορείς να περιμένεις θαύματα…

Όλη αυτή η διαδικασία χρειάζεται στήριξη στην πράξη κι όχι μόνο στα λόγια. Αναγνωρίζω ότι ο Τύπος αποδέχεται και βλέπει αυτή τη διαδικασία, που δεν γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Ποντάρουμε στην στήριξή όλων σας αυτή την περίοδο…» είπε ο Ολλανδός προπονητής.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή