Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Ραμιώτης Απόστολος από Βροντερό επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο

Άλλη μια υποψηφιότητα για το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” έλαβε χώρα και επίσημα, καθώς ο Θεόδωρος Χήρας έδωσε τα χέρια με τον Ραμιώτη Απόστολο του Χαρίλαου και συμπορεύονται από κοινού ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Απόστολος έλκει την καταγωγή του από το πανέμορφο Βροντερό, είναι παντρεμένος με την Πλακοπίτα Ελευθερία και εργάζεται ως ιδιωτικός Υπάλληλος.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά, «Θέτω τον εαυτό μου πρώτη φορά στην κρίση των συγχωριανών μου. Το όραμα και οι αξίες του νέου μεγάλου αυτοδιοικητικού συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” ταυτίζονται πλήρως με τα πιστεύω μου και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του Θοδωρή Χήρα. Σκοπός της ενασχόλησης μου με τα κοινά είναι η επιθυμία μου να προσφέρω ανιδιοτελώς στο χωριό μας και να το ξαναβάλουμε σε τροχιά ανάκαμψης».

Ο Θεόδωρος Χήρας από την πλευρά του ανέφερε «Ο Απόστολος έχει θέληση να προσφέρει στα κοινά. Αγαπάει πάρα πολύ τον τόπο του και θα αγωνιστεί έντιμα για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των συγχωριανών του στο Βροντερό. Άνθρωπος εργατικός, πρόθυμος, υπεύθυνος και μεθοδικός.

Ο Απόστολος θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Βροντερού.

Απόστολε, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!»

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή