Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η εφαρμογή και όχι ή κατάρτιση της νομοθεσίας

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων με αφορμή δημοσιεύματα που λαμβάνουν χώρα σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφορούν διοικητικό πρόστιμο που επιβλήθηκε από την Τροχαία Τρικάλων σε εκπαιδευτικούς σχετικά με τα μέτρα αποφυγής διασποράς της ασθένειας covid19

Με αφορμή δημοσιεύματα που λαμβάνουν χώρα σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφορούν διοικητικό πρόστιμο που επιβλήθηκε από την Τροχαία Τρικάλων σε εκπαιδευτικούς σχετικά με τα μέτρα αποφυγής διασποράς της ασθένειας covid19, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι στηρίζει τον Έλληνα Αστυνομικό που κάνει το καθήκον του κάτω από αντίξοες συνθήκες όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν.

Ο Έλληνας Αστυνομικός είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας και καλείται να το πράξει στο «δρόμο». Οι πολίτες να είναι βέβαιοι ότι το κάνει άριστα στο μέτρο του δυνατού. Για τυχόν παραλήψεις όμως και λάθη της ισχύουσας νομοθεσίας δεν είναι υπεύθυνος ο Έλληνας Αστυνομικός. Οφείλουν λοιπόν όλοι να κατανοήσουν ότι ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η εφαρμογή και όχι ή κατάρτιση της νομοθεσίας η οποία αποτελεί καθήκον άλλων θεσμών μέσα στα πλαίσια μιας Δημοκρατικής Πολιτείας.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή