Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο σωστός πολιτικός για έναν … αξεπέραστο πολιτικό

Ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου παρουσίασε το βιβλίο του Θανάση Λάλα για τη ζωή του Ανδρέα Παπανδρέου

Μπορεί να μην κατήλθε ως υποψήφιος στις εθνικές εκλογές παρόλο που κατέγραψε πρωτιά και χιλιάδες ψήφους σε δύσκολους καιρούς για το ΠΑΣΟΚ (όχι όπως σήμερα που όλα κινούνται πριμοδοτικά…) αλλά για όλους τους χώρους, παραμένει ένα πολιτικό πρόσωπο στον νομό Τρικάλων με σοβαρότητα, σαφείς θέσεις και ιδιαίτερη κοινωνική αναγνώριση. Ο λόγος για των Κωνσταντίνο Παπαευθυμίου, ο οποίος παρουσίασε χθες το βιβλίο του Θανάση Λάλα με τίτλο Ανδρέας Παπανδρέου «Δεν μετανιώνω για ό,τι και αν έζησα, γι’ αυτό αποφασίζω να σ’ τα διηγηθώ» παρουσία του συγγραφέα.

Η παρουσίαση έγινε στο Μουσείο Τσιτσάνη, σε μια ιδιαίτερα κομβική στιγμή για την παράταξη και με θέμα συζήτησης την παρουσίαση της ζωής του Ανδρέα Παπανδρέου ως πολιτικός και άνθρωπος παράλληλα.

Όπως επισήμανε ο κ. Παπαευθυμίου, «Γνωρίζαμε τον Ανδρέα ως στιβαρό πολιτικό άνδρα. Στις σελίδες του βιβλίου βλέπουμε έναν άνθρωπο γεμάτο ευαισθησίες, σαν όλους μας, έναν κοινό θνητό, ο οποίος δεν φοβάται να τσαλακωθεί, να χαλάσει την δημόσια εικόνα του προκειμένου να παρουσιάσει αυτό το οποίο ήταν μια ζωή. Και το ήξεραν οι πολύ δικοί του άνθρωποι».

Όπως και να έχει πρόκειται για μια αξεπέραστη πολιτική προσωπικότητα που δεν θα μπορούσε από το να παρουσιαστεί από ένα πολιτικό πρόσωπο της περιοχής, που χαίρει εκτίμησης όπως ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου. Για τον λόγο αυτό εξάλλου και το αναγνωστικό κοινό και όχι μόνο, ανταποκρίθηκε καταγράφοντας αξιόλογη συμμετοχή.

smart
TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή