Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Σωτήρης Μπαλλάς στην Ανδρομέδα

Ο ερμηνευτής και δημιουργός Σωτήρης Μπαλλάς αποτελεί αποκάλυψη για πολλούς που για πρώτη φορά τον άκουσαν στη συνεργασία του με την Φωτεινή Βελεσιώτου. Μετά από ένα πολύ επιτυχημένο κοινό ταξίδι πέντε χρόνων, ο Σωτήρης Μπαλλάς ανοίγει τα «φτερά» του παρουσιάζοντας τη δική του πρόταση σε μουσικές σκηνές, χώρους τέχνης και συναυλιακούς χώρους όλης της χώρας.

Με την «ταυτότητα» του, με το πάθος, την ευαισθησία του, και με τη στόφα των μεγάλων Ελλήνων ερμηνευτών, εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια και ηθοποιός Μέλπω Αλεξανδροπούλου. Με τις ερμηνείες της αφήνει εξίσου σημαντικό αποτύπωμα. Με αναφορά στους Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Τσιτσάνη, Λοΐζο, Μικρούτσικο, Λιβανελί, Καλδάρα, Κουγιουμτζή, Σπανό, Ρίτσο, Ελευθερίου, Αλκαίο, Τριπολίτη, Ρασούλη, Άσιμο κ.α. η ατμόσφαιρα των ζωντανών εμφανίσεων των καλλιτεχνών παραπέμπει στις καλύτερες στιγμές των μπουάτ. Μαζί τους θα είναι δυο σημαντικοί σολίστες της νέας γενιάς, ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι και ο Μάριος Τσομπανίδης στο πιάνο.

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 στην Ανδρομέδα στα Τρίκαλα

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή