Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Σούλιος Ζήσης Πρωταθλητής Ελλάδος για το 2021 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασία Πίστας

Το μεσημέρι της Κυριακής έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας Ανδρών Γυναικών 2021 με τον Σούλιο Ζήση να κατακτά τέσσερις φανέλες πρωταθλητή Ελλάδος και δυο αργυρά μετάλλια.

Την περασμένη Τετάρτη ξεκίνησε το πρόγραμμα των αγώνων με το Ολυμπιακό αγώνισμα του Όμνιουμ και τον Τρικαλινό ποδηλάτη να κατακτά την πρώτη θέση χάρη στην σταθερότητα της απόδοσής του !

Ο Σούλιος συγκέντρωσε 148 πόντους, αφήνοντας στην δεύτερη θέση με 125 τον Δημήτρη Χρηστάκο της Αλφα Καλλιθέας και στην τρίτη τον Νίκο Δράκο του Διαγόρα με 123 .

Το σερί τον επιτυχιών συνεχίστηκε το πρωινό της Παρασκευή με την ομάδα κατακτώντας το ομαδικό πουρσουιτ τεσσάρων χιλιομέτρων με μόλις ενάμιση δευτερόλεπτο πίσω από το πανελλήνιο ρεκόρ . Το απόγευμα στο αγώνισμα του σκρατς μετά από ένα πολύ γρήγορο και εντυπωσιακό αγώνα ο Τρικαλινός πρωταθλητής κατέκτησε την δεύτερη θέση .

Το Σάββατο οι αγώνες ξεκίνησαν με ένα εντυπωσιακό αγώνα , το αγώνισμα του Elimination όπου ο Ζήσης κατέκτησε τη πρώτη θέση και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος .

Όμως το σερί επιτυχιών δεν σταμάτησε εκεί αφού το απόγευμα σε ένα πολύ γρήγορο και εντυπωσιακό αγώνισμα , το αγώνισμα των πόντων ο Ζήσης συνεργάστηκε άψογα με τον συναθλητή του Καστραντα Χαραλαμπο και κατακτήσανε την δεύτερη και πρωτη θέση αντίστοιχα !

Το πάρτυ των συνεχόμενων επιτυχιών έλαβε τέλος την Κυριακή με το ομαδικό αγώνισμα του μαντισον 160 στροφών με το δίδυμο Σουλιος και Καστραντας να στέφονται πρωταθλητές σε έναν αγώνα που τα είχε κυριολεκτικά όλα!

Ο Ζήσης Σούλιος πέτυχε μία απίστευτη απόδοση με 6 μετάλλια σε αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα, αφού από τα επτά αγωνίσματα που αγωνίστηκε και τις τέσσερις ημέρες των αγώνων, στα τέσσερα ήταν νικητής, σε δύο 2ος και σε ένα 4ος.

Με σημαντικότερη επιτυχία όλων η νίκη στο Ολυμπιακό αγώνισμα του Όμνιουμ.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή