Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Σπυρίδων Κούζας υποψήφιος στο πλευρό του Θεόδωρου Χήρα

Με κάθε επισημότητα, ο Κούζας Σπυρίδων εντάσσεται στον αυτοδιοικητικό συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” και θέτει τον εαυτό του για πρώτη φορά στην κρίση των πολιτών, για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Σπύρος είναι 37 ετών, Υπαξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, με καταγωγή από τη Μουριά, κοινωνικά ανήσυχος και δραστήριος, ενώ η αγάπη του για τον αθλητισμό τον κατατάσσει ακόμη σε εν ενεργεία ποδοσφαιριστή.
Ο ίδιος δηλώνει ότι έχει τεράστια όρεξη και θέληση να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο του και πιστεύει ακράδαντα πως η συνένωση των παρατάξεων των κυρίων Χήρα και Τσιούτσια, αποτέλεσε αίτημα της κοινωνίας, ενώ θα  είναι το εφαλτήριο για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πύλης.

Από την πλευρά του, ο Θεόδωρος Χήρας  καλωσόρισε τον Σπύρο στην αυτοδιοικητική οικογένεια της παράταξης “Πορεία στο Μέλλον”, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και δήλωσε: Ο Σπύρος είναι για πρώτη φορά υποψήφιος στην τοπική αυτοδιοίκηση και θα διεκδικήσει την στήριξη των συγχωριανών του για το Κοινοτικό Συμβούλιο Μουριάς.

Ο συνδυασμός μας εμπλουτίζεται με νέα στελέχη τα οποία σε συνεργασία με τους έμπειρους αυτοδιοικητικούς που διαθέτουμε, θα αποτελέσουν το κράμα που θα επιφέρει την πολυπόθητη αλλαγή στην καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου μας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή