Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Στάθης Τσουμάνης από τους Γόμφους επιλέγει «Πορεία στο Μέλλον»

Ακόμα μια νέα δυνατή υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στην ομάδα του Υποψήφιου Δημάρχου Πύλης Θεόδωρου Χήρα και στον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον».

Μαζί του λοιπόν και ο νεαρός Τσουμάνης Ευστάθιος (Στάθης) με καταγωγή από τους Γόμφους. Είναι απόφοιτος Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του ΑΤΕΙ Ιωαννίνων αλλά και Μεσίτης Ακινήτων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας όπου διατηρεί γραφείο Διαχείρισης Ακινήτων. Ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, αρκετά δραστήριος με αγάπη για τον τόπο του και διάθεση για προσφορά. Ο Στάθης, από φοιτητής φαίνεται να είχε το «μικρόβιο» των εκλογών αφού ασχολήθηκε με το φοιτητικό κίνημα και τώρα δηλώνει παρών στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη.

Ο ίδιος αναφέρει πως «Θεωρώ ότι είναι χρέος για εμάς τους νέους να ασχοληθούμε με τα κοινά του Δήμου. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους, άφθαρτους, με νέες ιδέες και όραμα… Όραμα! Ναι! Αυτό ήταν που με ώθησε να συμμετάσχω σ’ αυτόν τον αγώνα. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Χήρα και πορεύομαι μαζί του, στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διότι μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω με τις ιδέες μου, στον τόπο που αγαπώ. Για τη μεγάλη αλλαγή που χρειαζόμαστε. Για έναν καλύτερο Δήμο Πύλης».

Ο κ. Χήρας, σαφώς ενθουσιασμένος αναφέρει πως «Η προσθήκη ενός ακόμα νέου ανθρώπου στην ομάδα μας δίνει επιπρόσθετα μια ανανεωτική ματιά για τα δρώμενα του Δήμου Πύλης…Η υποψηφιότητα του Στάθη, δυναμώνει ακόμα πιο πολύ το ψηφοδέλτιό μας. Ένα ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από παραγωγικά, ενεργά και κοινωνικά ευαισθητοποιημένα άτομα, προσωπικότητες με ήθος, αξίες, όραμα, διάθεση για προσφορά μα κυρίως αγάπη για τον τόπο τους. Ο Στάθης, είναι από αυτά τα άτομα. Τον υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά στην ομάδα μας. Σκοπός μας, να δράσουμε χωρίς ιδιοτέλειες και με μοναδικό μας γνώμονα, το καλό του Δήμου και των δημοτών.

Ο Στάθης κατέρχεται Υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Γόμφων.

Στάθη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!»

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή