Ο σταθμός αυτοκινήτων «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services καλωσορίζει τον Σεπτέμβριο!

Ο ιστορικός σταθμός αυτοκινήτων «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services, στην περιοχή του Μεταξουργείου, μετά την ήδη επιτυχημένη περίοδο της πρόσφατης επαναλειτουργίας του από την εταιρεία ΠΛΑΤΑΙΩΝ Α.Ε., καλωσορίζει τον Σεπτέμβριο και υποδέχεται τους επισκέπτες του προσφέροντας υπηρεσίες με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Ο σταθμός «Πανελλήνιο», ο οποίος κλείνει φέτος τα 61 χρόνια ζωής, είναι ένας χώρος πλήρως ανανεωμένος και ανακαινισμένος που, ωστόσο, διατηρεί έντονα τα στοιχεία της Παλαιάς Αθήνας και την αισθητική της δεκαετίας του 1960. Ο χώρος παρέχει 24ωρη φύλαξη, με ασφάλεια που εγγυάται το έμπειρο προσωπικό του, ενώ εδώ μπορείτε να ανεφοδιάσετε το αυτοκίνητό σας με υψηλής ποιότητας πιστοποιημένη βενζίνη ΕΚΟ και να προμηθευτείτε αξεσουάρ αυτοκινήτου από το πωλητήριο.

Και καθώς ένα καλό πλύσιμο είναι ό,τι χρειάζεται το αυτοκίνητο μετά τις διακοπές, ελάτε στο «Πανελλήνιο» για ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού, και γιατί όχι, κάντε μία στάση στο παραδοσιακό καφενείο του σταθμού όσο περιμένετε.

Εδώ μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακά γλυκά και καφέ στη χόβολη, αλλά και να ξεφυλλίσετε θρυλικά περιοδικά της τότε εποχής, σε ένα περιβάλλον με έντονα vintage στοιχεία, όπως το εντυπωσιακό juke box και η παλιά ξύλινη τηλεόραση.

Σε αυτό το ταξίδι πίσω στον χρόνο, οι λάτρεις των αυτοκινήτων μπορείτε να θαυμάσετε από κοντά τα επτά κλασικά αυτοκίνητα – αντίκες που εκτίθενται στην ταράτσα, ανάμεσα τους η βρετανική Austin Morris 1100, η Ford Cortina Mark I και η σπορ Triumph 12/50. 

Το «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services σας καλωσορίζει ξανά στο Μεταξουργείο, μια από τις παλαιότερες συνοικίες της Αθήνας, παρέχοντας υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση σε ένα περιβάλλον που «ζωντανεύει» παράλληλα την αισθητική μιας άλλης εποχής.

Στέφανος Σιμωτάς©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή