Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων στον 11ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου δρόμου θα δοθεί στις 19:30 από την Πλατεία Ελευθερίας

Αναχώρησε η αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων για τον 11ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης στον οποίο θα συμμετάσχουν φυσικά τρικαλινοί αθλητές και αθλήτριες.

Η Θεσσαλονίκη είναι έτοιμη να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία σε περίπου 18.000 δρομείς από 61 χώρες, οι οποίοι θα δώσουν ζωή στον 11ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, το βράδυ του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου, μέσα από την συμμετοχή τους στους τέσσερις δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, αλλά και στις εορταστικές παράλληλες εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά!

Ο παγκόσμιος χαρακτήρας της φετινής διοργάνωσης αποτυπώνεται μέσα από την παρουσία δρομέων από 61 χώρες και πέντε ηπείρους, αριθμός που αποτελεί νέο ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού, με συμμετέχοντες ακόμα και από μακρινά μέρη όπως το Νεπάλ, η Νικαράγουα, το Περού και η Νέα Ζηλανδία! Πέρα από τα εντυπωσιακά μεγέθη συμμετοχών, στη διοργάνωση θα λάμψουν αρκετοί πρωταθλητές, που υπόσχονται δυνατές μάχες και σπουδαίες επιδόσεις.

Στον Ημιμαραθώνιο των 21,1 χλμ., τη νίκη στην κατηγορία ανδρών θα διεκδικήσουν μεταξύ άλλων ο θριαμβευτής του 2013 και του 2022 Μιχάλης Παρμάκης, ο πολυνίκης στον αγώνα των 5.000μ. Ιάσων Ιωαννίδης, ο νικητής του 2019 Θεόδωρος Αναγνώστου, ο Γιάννης Κρέκας, ο Κύπριος Γιάννης Αρέστη, o Παναγιώτης Μπουρίκας, ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου και ο Αλέξανδρος Σουκούλης.

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον και έντονος ανταγωνισμός αναμένεται στις γυναίκες, όπου στην αφετηρία θα βρεθούν πρωταθλήτριες όπως η Σόνια Τσεκίνι, νικήτρια το 2015 και 2016, που αποτελεί πάντοτε φωτεινό παράδειγμα θέλησης, η Αναστασία Μαρινάκου, η Ματίνα Νούλα, η Ειρήνη Μιχάλα, η Βίκυ Καραγεωργάκη (νικήτρια το 2012), η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου και η Άννα Βασιλείου.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα του 11ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – ZeniΘ έχει ως εξής:

Ώρα 18:00: Εκκίνηση Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. από τον Λευκό Πύργο.

Ώρα 18:05: Εκκίνηση Δρόμου Ενός Μιλίου από την οδο Ναυάρχου Κουντουριώτου (Πύλη ΟΛΘ).

Ώρα 19:30: Εκκίνηση Ημιμαραθωνίου Δρόμου από την Πλατεία Ελευθερίας.

Ώρα 21:30: Εκκίνηση Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ. από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

 

 

trikalanews.gr
Author: trikalanews.gr

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή