Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο συντονισμός, η επισκεψιμότητα και μια απόφαση του Κ. Σκρέκα βοήθησαν την εμπορική αγορά στα Τρίκαλα

Θετικά σημάδια στην αγοραστική κίνηση σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρ. Μπλουγούρα

 

Οι γιορτές συνεχίζονται βέβαια, όμως ήδη μπορούμε να έχουμε τις πρώτες εκτιμήσεις για το πώς κύλησαν το προηγούμενο διάστημα όσον αφορά την κίνηση στην τοπική αγορά.

Μιλώντας στο Trikalanews.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστος Μπλουγούρας επισήμανε ότι κομβική ημερομηνία για την αλλαγή του «κλίματος» ήταν η 20η Δεκέμβρη μιας και αφενός άρχισε να επισκέπτεται τα Τρίκαλα μεγαλύτερος αριθμός τουριστών και αφετέρου, κατατέθηκαν τα επιδόματα Χριστουγέννων που βοήθησαν να κινηθεί οικονομικά ο κόσμος.

Από εκεί και πέρα οι δράσεις που συνεχίζονται αμείωτες και τις επόμενες μέρες έρχονται να προσθέσουν σε «θετική» ενέργεια στην εμπορική κίνηση μέσα από τη διατήρηση του γιορτινού κλίματος.

Ιδιαίτερα σημαντική για τις φετινές γιορτές στην πόλη των Τρικάλων ήταν η καλή οργάνωση, όπως τόνισε ο κ. Μπλουγούρας, και ο συντονισμός που κατάφερε να λειτουργήσει τα τουριστικά καταστήματα όλες τις ημέρες και ώρες καθώς και τα Σαββατοκύριακα.

Μιλάμε για εμπορικές τουριστικές επιχειρήσεις, οι οποίες μέχρι σήμερα παρά το αντικείμενό τους, δεν είχαν τη δυνατότητα να λειτουργούν αδιαλείπτως ούτε κατά τη διάρκεια των εορτών.

Το θέμα λύθηκε και μάλιστα με διαδικασίες «εξπρές» μετά την άμεση παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, ο οποίος όπως επισήμανε και ο κ. Μπλουγούρας, έφερε στη Βουλή το ζήτημα λαμβάνοντας την αντίστοιχη απόφαση για τα Τρίκαλα.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή