Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες για τον νέο πρόεδρο

Ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία – Το μήνυμα της Μαρίνας Κοντοτόλη

 

Η ώρα της κάλπης στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε και πλέον τα μέλη του κόμματος περνούν στην λεγόμενη μετα-Τσίπρα εποχή αναδεικνύοντας νέο πρόεδρο. Πολλοί βέβαια μιλούν και για το ενδεχόμενο να επαναληφθεί η διαδικασία και την επόμενη Κυριακή εφόσον δεν προκύψει μια ξεκάθαρη απάντηση από τις σημερινές κάλπες.

Ήδη η διαδικασία έχει ξεκινήσει στα εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα. Οι κάλπες αναμένεται να κλείσουν στις 20:00 ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν οι πολίτες από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είτε έχουν εγγραφεί ως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είτε θα εγγραφούν ακόμη και σήμερα, επιτόπου, στα εκλογικά τμήματα. Όσοι ψηφίσουν πρέπει να καταβάλουν αντίτιμο 2 ευρώ.

 

Η συμμετοχή το ζητούμενο

 

Το δικό της μήνυμα στέλνει προς μέλη του κόμματος και όχι μόνο η βουλευτής ν. Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη για τη σημερινή μέρα και το διακύβευμα της διαδικασίας.

“Βιώνουμε μία τεράστια καταστροφή, μία τραγωδία. Άνθρωποι έχασαν άδικα τη ζωή τους, περιουσίες και κόποι μιας ζωής είναι θαμμένα στις λάσπες κι ένας Θεός ξέρει πότε και πώς θα ξανασταθούμε στα πόδια μας.
Όμως, δεν έχουμε άλλη επιλογή από αυτήν που ξέρουμε από παιδιά: να αγωνιστούμε και να ξαναφτιάξουμε τη ζωή μας λιθαράκι λιθαράκι. Με όλες τις αντιξοότητες, με όλες τις δυσκολίες μπροστά μας, έχουμε χρέος να παλέψουμε και θα το κάνουμε.
Με σχέδιο και οργάνωση, με πίστη στο δίκιο του αγώνα μας.
Σήμερα, Κυριακή 17 του Σεπτέμβρη,  έχουν οριστεί οι αναβληθείσες εκλογές του κόμματός μας, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εξαιτίας της καταστροφικής πλημμύρας στη Θεσσαλία, για την ανάδειξη της/του νέας/ νέου Προέδρου μας.
Σας καλώ, παρότι αναγνωρίζω τις τεράστιες δυσκολίες που υπάρχουν, να δώσουμε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας και να συμβάλλουμε όλοι/ες μας σε αυτή την  τεράστια προσπάθεια.
Να ξαναζωντανέψουμε το κόμμα μας, όχι ως αυτοσκοπό, αλλά για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και με όχημα ένα νέο και δυνατό ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να δώσουμε ξανά την ελπίδα στους συμπολίτες μας.
Να σβήσουμε το μαύρο από τις ζωές μας”

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή