Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Θανάσης Τέλλιος ουσιαστικά στο πλευρό των πλημμυροπαθών

Συμβάλλει στην προσπάθεια να επισπευσθούν οι διαδικασίες ελέγχου και αποζημιώσεων

Είναι σημαντικό νέοι επιστήμονες αλλά και ταυτόχρονα, άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά, να βρίσκονται μπροστά αυτή τη στιγμή, να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκρίνονται με όλες τους τις δυνάμεις στα προβλήματα των πλημμυροπαθών.

Όπως η περίπτωση του Θανάση Τέλλιου, που τόσο ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συμμαχία υπερ των Πολιτών», όσο και ως Μηχανολόγος – Μηχανικός, αλλά κυρίως, ως άνθρωπος του τόπου του, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή εδώ και μέρες καταγράφοντας τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας αλλά και παρεμβαίνοντας με όποιο τρόπο μπορεί για την επίλυση βασικών ζητημάτων.

Μέσα εξάλλου και από την εθελοντική συμμετοχή στα κλιμάκια έχει διαμορφώσει πλήρη εικόνα της κατάστασης ενώ προβαίνει και σε αντίστοιχες επισημάνσεις.

Όπως στην περίπτωση των συμπολιτών μας που δεν έχουν λάβει ακόμη πιστοποίηση ότι τα ολοσχερώς κατεστραμμένα σπίτια τους είναι μη κατοικίσμα ως την επισκευή τους, γεγονός που τους στερεί το επίδομα ενοικίου ή επίδομα συγκατοίκησης.

Καλεί μάλιστα τα υπουργεία να δούνε μεταξύ άλλων και αυτό το σημαντικό ζήτημα.

Η κατάσταση μπορεί να είναι πρωτόγνωρη αλλά κάποιες διαδικασίες μπορούν να λειτουργήσουν άμεσα και ανακουφιστικά στον κόσμο και άνθρωποι σαν τον Θανάση Τέλλιο μπορούν να προτείνουν και να συμβάλουν στην αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων και όχι μόνο.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή