Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Τρικαλινός Δικαστής Γεώργιος Αποστολάκης επικεφαλής στο Επικρατείας με τη «Νίκη»

Εάν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις, τότε θα είναι ο 5ος βουλευτής του ν. Τρικάλων

Ο Τρικαλινός πρώην δικαστής Γεώργιος Αποστολάκης, είναι ο επικεφαλής της «Νίκης» στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Πρόκειται για έναν Δικαστικό -επίτιμος αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου- που άφησε το δικό του αποτύπωμα στην διάρκεια της πορεία του. Ήταν ο Εφέτης και Πρόεδρος του Δικαστηρίου που καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη για διαφθορά τον πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

«Δέχθηκα προσφάτως από το αρμόδιο όργανο του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «ΝΙΚΗ» την τιμητική πρόταση να είμαι υποψήφιος βουλευτής του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στην πρώτη θέση. Η πρόταση αυτή ήλθε σε μία ώρα της ζωής μου που, έχοντας αφυπηρετήσει -μετά 38ετή ευδόκιμη υπηρεσία- από την πολιτική και ποινική Δικαιοσύνη, είμαι πλέον αποδεσμευμένος από την ιδιότητα του Δικαστή και την αποστασιοποίηση από τα κοινά που εκ της θέσεώς του οφείλει.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση του χρέους, αποδέχθηκα την πρόταση και συντάχθηκα με τους λοιπούς υποψήφιους του ψηφοδελτίου» αναφέρει ο ίδιος, μεταξύ άλλων, για την υποψηφιότητά του.

Εάν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις, που θεωρούν βέβαιη την είσοδο του κόμματος στη Βουλή, τότε ο κ. Αποστολάκης θα είναι ο 5ος βουλευτής του ν. Τρικάλων.

 

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή