Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Βαγγέλης Μπακογιάννης στο πλευρό του Κώστα Μαράβα

Νέα υποψηφιότητα για το Δήμο Πύλης με το συνδυασμό “Πρώτα ο Ανθρωπος” του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Μαράβα

Ο Μπακογιάννης Ευάγγελος του Βασιλείου είναι ελεύθερος επαγγελματίας και είναι κάτοικος της Πιάλειας.
Είναι μία νέα υποψηφιότητα για το συνδυασμό του Κώστα Μαράβα που έρχεται κατευθείαν από το χώρο της εργασίας και της κοινωνίας, γέννημα θρέμμα της Πιάλειας. Η εργατικότητά του αποτελεί παρακαταθήκη ισχυρή για την επόμενη μέρα στην κοινότητα Πιάλειας.

Ο ίδιος δήλωσε “Θεωρώ ιδιαίτερη τιμή να συστρατευθώ και να συμπορευθώ με τον κ. Κώστα Μάράβα, μαζί με άλλους άξιους, εργατικούς, ικανούς , καταξιωμένους συντοπίτες μου, πεπεισμένος ότι, αξίζουμε ένα δήμο με όραμα, σχέδιο, οργάνωση, και αποτελεσματικότητα, προς όφελος του πολιτών. Είμαστε ενεργοί πολίτες, που αγαπάμε την περιοχή που ζούμε και επιδιώκουμε το καλύτερο για τη ζωή μας. Είμαστε δημότες που πιστεύουμε ότι ο Δήμος μας μπορεί και πρέπει να γίνει πολύ πιο αποτελεσματικός. Να συμβάλλει ακόμα περισσότερο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας. Με την συμμετοχή μου επιθυμώ να βοηθήσω έμπρακτα τον τόπο μου.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας τον ευχαρίστησε ,τον καλωσόρισε στο συνδυασμό του «Πρώτα ο Άνθρωπος» και του ευχήθηκε από καρδιάς δύναμη και καλή επιτυχία.
Είμαι βέβαιος ότι οι συμπολίτες μας θα αξιολογήσουν θετικά το έργο που σε δύσκολες συνθήκες επιτελέσαμε και στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με την ψήφο τους θα μας δώσουν τη δύναμη να το συνεχίσουμε, ανέφερε.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή