Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο άνθρωπος του Μητσοτάκη εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων

Την πρόθεση να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων της ΝΔ στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα εξέφρασε στο  trikalanews.gr ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος Μιχάλης Μπαγιώτης.

 Στην εκ νέου υποψηφιότητα του κ. Μπαγιώτη, δημιουργήθηκε ένα ζήτημα με την ιδιότητά του, ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας και το ασυμβίβαστο καθώς το ασυμβίβαστο στον κανονισμό της ΝΔ ισχύει για μονοπρόσωπα όργανα όπως είναι ο Περιφερειάρχης, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι…

Η πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών  είναι η 13η Μαΐου.

Οι ζυμώσεις και οι διεργασίες στα Τρίκαλα έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ η εκ νέου υποψηφιότητα του κ. Μπαγιώτη, ενός ανθρώπου χαμηλών τόνων , που προσπαθεί να συνθέσει απόψεις και νέες ιδέες για το καλό της παράταξης , τον καθιστούν ως καταλληλότερο, μεταξύ των Στελεχών, για την επανεκλογή του ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μπαγιώτης ήταν από την πρώτη στιγμή στο …πλευρό του Πρόεδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ τον συνδέουν άριστες προσωπικές σχέσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή