Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ σε Αστυνομία και Πυροσβεστική

Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και την Πυροσβεστική υπηρεσία, πραγματοποίησε ο πρ. Νομάρχης, Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, Ηλίας Βλαχογιάννης.

Ο κ. Βλαχογιάννηςσυγχάρηκε το προσωπικό για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και δεσμεύτηκε ότι την επόμενη μέρα σαν Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, θα σταθεί δίπλα τους όπως έκανε πάντα, κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά.

"Πάντα ήμουν δίπλα σας. Πάντασυμπαραστάθηκα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Οι ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος σας, επιβάλουν ανάλογη αντιμετώπιση από την Πολιτεία. Ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα σας…..

Σαν Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, όπου με τοποθέτησε ο Πρόεδρος Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, είχα άριστη συνεργασία με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους σας και οι περισσότερες προτάσεις σας, περιελήφθησαν στο Πρόγραμμα μας.

Η άμεση ενίσχυση του προσωπικού με προσλήψεις 1500 αστυνομικών για ενίσχυση των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ, αλλά και η ανανέωση του στόλου Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, θα είναι πρώτη προτεραιότητα μας".

Στη συνέχεια ο κ. Βλαχογιάννης είχε συνεργασία με τα Προεδρεία των συνδικαλιστικώνΕνώσεων και με τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών .

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή