Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοίνωση του Δήμου Καλαμπάκας για …διηπειρωτικό ποδηλατικό αγώνα

Σε ανακοίνωση του Δήμου Καλαμπάκας, αναφέρονται τα εξής: 
 
«Στην Καλαμπάκα με φόντο τα εντυπωσιακά Μετέωρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12/08 το τελευταίο τμήμα και ο τερματισμός του Διηπειρωτικού Ποδηλατικού Αγώνα the PedAL ED Transcontinental Race.
Ο συγκεκριμένος αγώνας συγκεντρώνει αθλητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι με τις δικές τους δυνάμεις και ιδία υποστήριξη ξεκινώντας από το Βέλγιο, διασχίζουν ολόκληρη την Ευρώπη σε μία διαδρομή 4.000 χλμ. Φέτος η ποδηλατική διαδρομή καταλήγει στην πόλη μας. Στα 4.000 χλμ της διαδρομής υπάρχουν 4 σημεία ελέγχου απ’ όπου οι ποδηλάτες θα πρέπει να περάσουν υποχρεωτικά. Η διαδρομή, τους φέρνει σε μερικά από τα ομορφότερα τοπία και μνημεία της Ευρώπης, με κυριότερο για φέτος τους ιερούς βράχους των Μετεώρων στην Ελλάδα. 
Ο πρώτος ποδηλάτης βρίσκεται ήδη στην πόλη μας από τις 6 Αυγούστου  και οι υπόλοιποι θα τερματίσουν σταδιακά μέχρι το Σάββατο. Από τους 300 που ξεκίνησαν αναμένεται να τερματίσουν περίπου 50 – 60 ποδηλάτες.
Το ερχόμενο Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί ο ποδηλατικός γύρος στη μνήμη του Frank Simons που χάθηκε σε δυστύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Βέλγιο. Το σημείο εκκίνησης αλλά και τερματισμού θα είναι η πλατεία Δημαρχείου, με ώρα έναρξης στις 5 το απόγευμα».
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή