Ο επιχειρηματικός κόσμος «ακουμπά» στον Μικέλη Χατζηγάκη

Την «καρδιά» του επιχειρηματικού κόσμου των Τρικάλων, το Επιμελητήριο, επισκέφθηκε ο Μικέλης Χατζηγάκης, όπου συναντήθηκε και μίλησε με τον πρόεδρο κ. Βασίλη Γιαγιάκο στον οποίο μετέφερε την αμέριστη στήριξή του. Με τον Μικέλη Χατζηγάκη ο επιχειρηματικός κόσμος του τόπου μας θα έχει έναν ισχυρό οικονομολόγο στο πλευρό του, που γνωρίζει πως θα αναπτυχθεί σωστά η οικονομία μας.

Είναι εξάλλου γνωστό ότι ο νέος Τρικαλινός πολιτικός ως οικονομολόγος και άνθρωπος της αγοράς αφουγκράζεται τα προβλήματα του επαγγελματιών και επιχειρηματιών και βέβαια των μελών του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης υπογράμμισε ότι το Επιμελητήριο εδώ και δεκαετίες εκπροσωπεί την τοπική επιχειρηματικότητα και αποτελεί την ραχοκοκαλιά της τοπικής μας οικονομίας. Η στήριξή του θα σημάνει νέες ευκαιρίες και καλύτερες θέσεις εργασίας για τους συμπολίτες μας.

Είναι λοιπόν απαραίτητη η αλλαγή σελίδας με κυβέρνηση της ΝΔ με μέτρα στήριξης της επιχειρηματικότητας και κυρίως με μείωση φόρων, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατρανώνει κάθε στιγμή.
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή