Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Γιάννης Πασιαλής τροπαίουχος στο Σούπερ Καπ Τάβλι

Ο αγώνας για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο Σύγχρονο Τάβλι (Backgammon), το Super Cup μεταξύ του πρωταθλητή Ελλάδας Ανδρέα Καραμπινά και του κυπελλούχου Ελλάδας Γιάννη Πασιαλή, πραγματοποιήθηκε στο Studio 4 του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

Ο Γιάννης Πασιαλής ήταν ο μεγάλος νικητής αφού μετά από έναν πολύ καλό αγώνα επιβλήθηκε του Ανδρέα Καραμπινά με σκορ 13 – 8.

Η εξέλιξη του αγώνα ήταν συναρπαστική. Ο Γ. Πασιαλής προηγήθηκε με 8 -1. Με αντεπίθεση διαρκείας ο Αν. Καραμπινάς κατάφερε να
πλησιάσει στο 9 – 8, χωρίς όμως περεταίρω συνέχεια. Η ποιότητα παιχνιδιού του τελικού νικητή, αλλά και λίγο η τύχη καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ήταν η πρώτη φορά στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη διοργάνωση και πιστεύουμε ότι θα καθιερωθεί ως ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και ο αγώνας που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπήρξε προβολή αγώνα backgammon σε διαδικτυακό κανάλι, μέσω της ΕΡΤ play, γεγονός που έδωσε την δυνατότητα σε φίλους από όλο τον κόσμο να τον παρακολουθήσουν, διαφημίζοντας το ελληνικό Backgammon αλλά και την χώρα μας.

Η συνάντηση μεταδόθηκε με σχολιασμό των Κ. Μητρέλη, Γ. Κλείτσα και Χρ. Γρούτσου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλον τον αγώνα στον παρακάτω εδώ.

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΒΛΙ – ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή