Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Ηλίας Τσιμπίδας στο «τιμόνι» της ΔΑΚΕ Υγειονομικών Ν. Τρικάλων

Αέρας ανανέωσης στην τοπική «γαλάζια» παράταξη των υγειονομικών
 
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr στα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων πραγματοποίηθηκαν σήμερα το πρωί εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της ΔΑΚΕ Υγειονομικών του Νομού. 
 
Στην κάλπη προσήλθαν εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας και εξέλεξαν το νέο 5μελές Δ.Σ. 
 
Έπειτα από τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν για την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. Πρόεδρος εκλέχθηκε ο 39χρονος νοσηλευτής της ΜΕΘ Ηλίας Τσιμπίδας, Αντιπρόεδρος η Ρεβέκκα Κουφοδημοπούλου, Γενική Γραμματέας η Κουνή Μαρία, Ταμίας η Μαρία Παυλίδου και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ο Βασίλης Μπατσίλας.
 
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν. Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Υπεύθυνος Οργάνωσης της ΝΟΔΕ Τρικάλων Κωστής Γιαννακός και ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Κώστας Τρέλλης, συνεχάρησαν τα μέλη της νέας διοίκησης. 
 
Από την πλευρά του ο κ. Τσιμπίδας ανέφερε ότι «πρωταρχικός στόχος είναι η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου με ταυτόχρονη εξασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, με εύστοχες παρεμβάσεις, επίκαιρες δράσεις ενημερωτικού χαρακτήρα και χωρίς άγονες αντιπαραθέσεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή