Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο μεγάλος στόχος του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα το Αθλητικό Κέντρο

Ομόφωνα ψηφίστηκε το νέο Δ.Σ. στην χθεσινή Γενική Συνέλευση στο Δημαρχείο Τρικάλων 
 
Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη και υπήρξε ομόφωνη εκλογή του νέου 13μελούς Δ.Σ. που αποτελείται από τους (κατά αλφαβητική σειρά):  Βάϊο Βαρνακιώτη, Γιώργο Ηλιάδη, Νίκο Κολίτσα, Δημήτρη Μαγκούτη, Νίκο Μπακογιάννη, Γιώργο Παναγιώτου, Μιχαήλ Παναγιώτου, Βασίλειο Πανάγο, Κ΄ωστα Παρδάλη, Ευθύμιο Τρικαλιώτη, Δημήτριο Τσόγια, Κώστα Φαμίση και Παντελή  Χρυσαφόπουλο, ενώ την Εξελεγκτική Επιτροπή, αποτελούν οι Δημήτριος Γκαγκαστάθης, Γεώργιος Κολώνας και Ευάγγελος Κυπριζλής.
Είχε προηγηθεί, η έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού του Σωματείου και πλέον ο μεγάλος στόχος για την διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα  είναι η αποπεράτωση του Αθλητικού Κέντρου στην περιοχή της Σωτήρας, εκεί όπου το Δημοτικό Συμβούλιο παραχώρησε έκταση για την δημιουργία του προπονητικού κέντρου.
Όλα δείχνουν πως έχουν μείνει πίσω εφιαλτικές στιγμές του πρόσφατου παρελθόντος, όπου ο Ερασιτέχνης Α.Ο. Τρίκαλα, βρέθηκε να απειλείται η ύπαρξή του, ενώ αντίστοιχα η ομάδα με οικονομικές θυσίες ανθρώπων ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική, δημιουργήθηκαν οι Ακαδημίες και η ομάδα βρέθηκε στην Football League.
Όσον αφορά τα έσοδα του Ερασιτέχνη από το 2014 που ήταν  49.508 ευρώ, ακολούθησαν πτωτική πορεία και φέτος ήταν 37.830 ευρώ αλλά η ομάδα είναι σε πολύ καλύτερη θέση από ότι το 2014 καθώς είναι χωρίς χρέη.
Το  μεγαλόπνοο σχέδιο για την κατασκευή Αθλητικού Κέντρου, ζητά την οικονομική στήριξη όλων των Τρικαλινών, καθώς το κόστος  ξεπερνά τις 500.000 ευρώ αλλά μέσα από αυτό θα ισχυροποιηθεί ο Ερασιτέχνης και δεν θα επαναληφθούν οι εφιαλτικές στιγμές του πρόσφατου παρελθόντος. 
Το Αθλητικό κέντρο θα αποτελείται από 5 γήπεδα ποδοσφαίρου. Τα 3 κανονικών διαστάσεων , ένα γήπεδα 8χ8 και ένα γήπεδο 5χ5. Αποδυτήρια, αναψυκτήριο, κερκίδες, χώροι να μπορούν οι γονείς να παρακολουθούν τα παιδιά τους σε προπονήσεις και αγώνες. Παράλληλα με την συνέλευση, έγιναν και εγγραφές νέων Μελών, ενώ καθημερινά μπορεί να εγγράφονται μέλη στον Ερασιτέχνη στα γραφεία της ΠΑΕ στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή