Ο Μικέλης Χατζηγάκης για τα Τρίκαλα στο STAR Channel

Συνέντευξη στο STAR Channel παραχώρησε ο Μικέλης Χατζηγάκης στην εκπομπή «Γυρίσματα στην Ελλάδα» η οποία έκανε αφιέρωμα στα Τρίκαλα.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης μίλησε για τον Νομό Τρικάλων και πρόβαλλε τα συγκριτικά προτερήματα της περιοχής.

 
 
Στην εκπομπή μίλησαν επίσης θεσμικοί παράγοντες του Νομού όπως ο Βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργιου, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μπουτίνας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος, κα.
 
 
Ο νεαρός Τρικαλινός οικονομολόγος και εμπειρογνώμονας του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ τόνισε ότι «τα Τρίκαλα είναι ένας πανέμορφος Νομός και παραγωγικά πλήρης – δηλαδή εκτός από γεωργική παραγωγή έχει και βιοτεχνίες, βιομηχανίες, τουρισμό, κτλ». Εκτός από την οικονομία ο Μικέλης μίλησε για τον Τουρισμό στην Καλαμπάκα λέγοντας πως «είναι το σπίτι των Μετεώρων – ενός παγκόσμιου θρησκευτικού μνημείου.

Όπως λένε ορισμένοι τα Μετέωρα είναι το μπαλκόνι της Ορθοδοξίας. Η Καλαμπάκα έχει περισσότερο ξένο τουρισμό λόγω των Μετεώρων από όλα τα μέρη του κόσμου. Κάθε χρόνο επισκέπτονται την περιοχή της Καλαμπάκας πάνω από 2 εκατομμύρια τουρίστες και πάνω από 200 χιλιάδες κάνουν και διανυκτέρευση εκεί.»

 
 
Επίσης, μίλησε για τα χωριά του Ασπροποτάμου – τα καλούμενα βλαχοχώρια – αλλά και για «τα γραφικά γεφύρια των Τρικάλων που ταξιδεύουν τους επισκέπτες σε άλλη εποχή». Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο της πόλης των Τρικάλων η οποία είναι μια πανέμορφη πόλη, «έχει ωραία ρυμοτομία, μεγάλους δρόμους, και αναπνέει από παντού.»


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή