Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων στους Πανελλήνιους αγώνες Enduro και Motocross

Ο Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Μ.Α.Σ.Τ., που ιδρύθηκε στα Τρίκαλα το 2018 από αθλητές και φίλους της μοτοσυκλέτας έδωσε ένα δυναμικό παρών στους Πανελλήνιους αγώνες Enduro και Motocross που διεξήχθησαν στις 17-18 Μαρτίου 2018.

Ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια στους πέντε (5) αθλητές της Μ.Α.Σ.Τ που πήραν μέρος στους αγώνες του Σαββατοκύριακου και διακρίθηκαν όλοι!

Στο Πανελλήνιο ENDURO, που έγινε στην Καρδίτσα, συμμετείχαν οι πρωταθλητές Αλέξιος Ζώρας και Σάκης Γκαγκανάτσιος, οι οποίοι παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω βροχής και πολλής λάσπης και παρά τον έντονο συναγωνισμό κατέκτησαν μία πρώτη (1η) θέση στην κατηγορία Ε1 επίσης πρώτη θέση (1ος) στην κατηγρία ES αντίστοιχα, την δεύτερη ημέρα του διήμερου αγώνα!

Στο Enduro Βορείου Ελλάδος που έγινε επίσης στην Καρδίτσα, την Κυριακή 18/3 συμμετείχε ο Σπύρος Γκαγκανάτσιος κερδίζοντας την έκτη (6η) θέση!

Στο κύπελλο MOTOCROSS Crazy Mud Games, που έγινε στην Ελασσόνα στην πίστα του Ευαγγελισμού, ο πολύ δυνατός Κώστας Τσάτσος ήταν ο 1ος (πρώτος) νικητής στην κατηχορία MX1 και ο πολύπειρος αθλητής μας Μάκης Κωφός πέτυχε την 6η (έκτη) θέση στην κατηγορία OPEN!

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά για την καλή προετοιμασία και τους καταπληκτκούς αγώνες που δώσανε, τους ευχόμαστε να έχουν ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον και να είναι σε όλα νικητές! Και εις ανώτερα!

Η Μ.Α.Σ.Τ. επιθυμεί, με τη βοήθεια των αθλητών της να βοηθήσει και να καταρτίσει όποιον επιθυμεί να έρθει σε επαφή με τη μοτοσυκλέτα και να εισέλθει στον χώρο των αγώνων. Γίνονται εβδομαδιαίες συναντήσεις των μελών και θα ήταν τιμή μας να σας γνωρίσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμμετέχετε στο γκρούπ μας στο facebook www.facebook.com/groups/mastrikala/

Τα μέλη και το Δ.Σ. του Μοτοσυκλετιστικού Αθλητικού Συλλόγου Τρικάλων – Μ.Α.Σ.Τ.

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή