Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο πιο γρήγορος Έλληνας αθλητής κλειστού στίβου στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Τον πιο γρήγορο αθλητή, πρωταθλητή Ελλάδας, στον κλειστό στίβο και συγκεκριμένα στα 60μ είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει το 17ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.

Ο Κων/νος Ζήκος, παλιός μαθητής του Σχολείου, ήρθε και μίλησε στα παιδιά για τον αθλητισμό, τα οφέλη του και το ευ αγωνίζεσθαι.
Τον πρωταθλητή Ελλάδας στα 60μ υποδέχτηκε ο Διευθυντής του Σχολείου Αντώνης Παπαγεωργόπουλος και στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην αθλητική του σταδιοδρομία και έδωσε μερικές πληροφορίες για την γρηγορότερη κούρσα που έκανε ο Κων/νος Ζήκος και στον ασύλληπτο χρόνο του 6,72΄΄ στα 60μ κλειστού στίβου, χρόνος που πλησιάζει το πανελλήνιο ρεκόρ.

Κατόπιν ακολούθησε χαιρετισμός και από τους δασκάλους του Κωνσταντίνου, από τον Χρήστο Τάκο και τον Θεόδωρο Καρακαξά που ένιωθαν ιδιαίτερα συγκινημένοι για τον μαθητή τους. Θυμήθηκαν ξεχωριστές στιγμές από τα μαθητικά του χρόνια, τα επανάφεραν στη μνήμη του και στάθηκαν στον σπουδαίο χαρακτήρα του και την διάθεσή του να αφιερωθεί στον αθλητισμό από πολύ μικρός.

Ο Κων/νος Ζήκος είναι το πρότυπο για πολλά παιδιά και ιδιαίτερα για τα παιδιά του Πύργου, που θέλουν να αθληθούν και να κάνουν τη δική τους πορεία στον στίβο.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή