Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Χάρης Σκαρλάτος στον συνδυασμό «Ανάπτυξη Τώρα» του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Χάρη Σκαρλάτου ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μετεώρων με το συνδυασμό «Ανάπτυξη Τώρα» του Γιάννη Παπαμιχαήλ

 
Αγαπητοί συνδημότες και αγαπητές συνδημότισσες ,

Έχω την τιμή και χαρά να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» του υποψηφίου Δημάρχου Μετεώρων Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Γεννήθηκα μεγάλωσα και ζω στο Καστράκι με τη σύζυγο μου με την οποία έχουμε αποκτήσει 3 παιδιά. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον κατασκευαστικό κλάδο καθώς και στον τομέα του τουρισμού μιλώντας 4 ξένες γλώσσες (Αγγλικά , Ιταλικά , Πορτογαλικά και Ισπανικά).

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Παλέρμο της Ιταλίας με αντικείμενο την «Συντήρηση Αντικών» και έζησα για 10 συναπτά έτη στην Ιταλία και κατόπιν σε Αργεντινή και Ουρουγουάη έχοντας αποκομίσει παραστάσεις και διευρύνει τους ορίζοντες μου μέσω της συναναστροφής μου με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και διαφορετικών ηπείρων.

Τα τελευταία 23 χρόνια ζω μόνιμα στο Καστράκι , είμαι ιδρυτικό μέλος της «Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας» , έχω παρακολουθήσει σεμινάρια «Συνοδού Βουνού και Περιπατητικών Δραστηριοτήτων» και μέχρι και σήμερα συνεχίζω την εκπαίδευση μου στον τουριστικό κλάδο στο τμήμα «Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων» του ΙΕΚ Τρικάλων.

Όραμα μου είναι η προσπάθεια αξιοποίησης και ανάδειξης στο μέγιστο βαθμό του ανυπέρβλητου παγκοσμίως φαινομένου των Μετεώρων ώστε οι συμπολίτες μου να έχουν τα οφέλη που τους αναλογούν και να πάμε τα Μετέωρα ψηλά!

Στόχος μου , για τον οποίο θα δουλέψω σκληρά , είναι να γίνουν οι απαραίτητες και άκρως επείγουσες παρεμβάσεις μέσω ενός ολοκληρωμένου σχεδίου τουριστικής ανάπτυξης και με γνώμονα τις αξίες του ecotourism ( δράσεις με μικρό οικολογικό αποτύπωμα ) και του σεβασμού της πολιτιστικής κληρονομιάς των Μετεώρων ώστε να εκμεταλλευτούμε τις άπειρες δυνατότητες τις περιοχής μας.

Επιζητώντας την ανατροπή στα κοινά της πόλης μας και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματα των συμπολιτών μας στέκομαι και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του Γιάννη Παπαμιχαήλ και του συνδυασμού του «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ»

Μόνο όλοι μαζί μπορούμε αν θέλουμε επιτέλους να αλλάξουμε ,  όχι με λόγια αλλά με πράξεις.
 

Με τιμή
 
Χάρης Σκαρλάτος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μετεώρων
με τον συνδυασμό «Ανάπτυξη Τώρα»
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή