Ο Χρήστος Μιχαλάκης για …σενάρια και …δημοσιεύματα

Τι δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων για τους σχεδιασμούς στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, παίρνει και αυτός θέση για τους σχεδιασμούς στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, διαβλέποντας «ρίξιμο» του Νομού Τρικάλων σε …σενάρια και …δημοσιεύματα και αφορούν στις αλλαγές που κυοφορούνται στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, μετά τις συνέργειες του τελευταίου με τα ΤΕΙ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.
 
«Σύμφωνα με δημοσιεύματα το Νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εμπλουτίζεται με 2 νέες Σχολές και 16 νέα Τμήματα εκ των οποίων ούτε ένα δεν φέρεται να ιδρύεται στην πόλη μας. Ως φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης εκφράζουμε την έντονη αντίθεση και δυσαρέσκειά μας στα κυοφορούμενα σενάρια που εμφανίζουν όλες τις πρωτεύουσες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την πόλη της Λαμίας να ενισχύονται από την παρουσία της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πλην των Τρικάλων.

Καλούμε όλους τους φορείς και κυρίως τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του νομού μας να αντιδράσουν στην κατάφορη αδικία που συντελείται σε βάρος των Τρικάλων. Τα Τρίκαλα έχουν αγωνιστεί για την παρουσία του Πανεπιστημίου, έχουν επενδύσει και απαιτούν να μην εξαιρεθούν από τα αναπτυξιακά σχέδια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας», αναφέρει ο κ. Μιχαλάκης.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή