Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΑΕΔ: Προθεσμία για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Την Παρασκευή, 31 Μαΐου, ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του ΟΑΕΔ.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος είναι βρέφη και νήπια των δικαιούχων του ΟΑΕΔ, 8 μηνών (την 1η Σεπτεμβρίου 2019) έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Η λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου και θα λήξει στις 31 Ιουλίου του επόμενου έτους, πέντε ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 6:45 π.μ. – 4:00 μ.μ., με την φιλοξενία των παιδιών να είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση στον κατά τόπο Βρεφονηπιακό Σταθμό τις εργάσιμες ημέρες, μεταξύ 9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.

Μετά την υποβολή των αιτήσεων θα δημιουργηθούν πίνακες αξιολόγησης και επιλογής για βρέφη 8-17 μηνών, 18-30 μηνών και 31 μηνών – προσχολική ηλικία.

Θα υπάρξει περιθώριο 5 ημερών για την κατάθεση ενστάσεων από τους δικαιούχους, ενώ οι τελικοί πίνακες επιλογής θα αναρτηθούν μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή