Όχι στη βία και στο διχασμό της κοινωνίας μας

Του Ηλία Βλαχογιάννη

Με έκδηλη ανησυχία και οργή παρακολουθεί η Ελληνική κοινωνία την αυξανόμενη έκρηξη βίας από “αλληλέγγυους”, “αντιεξουσιαστές” και “μπαχαλάκηδες”. Στη Νέα Σμύρνη, αφορμή στάθηκε το καταδικαστέο περιστατικό αστυνομικής βίας, κατά πολίτη.

Στις άλλες περιπτώσεις αφορμή ήταν, είτε η άρνηση της Κυβέρνησης να υποκύψει στο εκβιαστικό αίτημα του καταδικασμένου πολυϊσοβίτη Κουφοντίνα.,είτε ο Νόμος για την Παιδεία, είτε η απαγόρευση συγκεντρώσεων κλπ.Πάντα για κάποιους, υπάρχει μια αφορμή για να τα σπάνε.

Είναι κρίμα κάποιες πολιτικές δυνάμεις, ιδιαίτερα η Αξιωματική Αντιπολίτευση, να προσπαθούν να επενδύσουν πολιτικά και να αποκομίσουν κομματικά οφέλη, “χαϊδεύοντας” αυτή τη μερίδα των θιασωτών της τυφλής βίας.

Η Ελλάδα έχει τεράστια προβλήματα εθνικά, οικονομικά, κοινωνικά. Το να επενδύουν κάποιοι στην μπαχαλοποίηση της κοινωνίας, είναι σαν να πυροβολούν τα πόδια τους…

Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω.Ούτε στο 2008 είμαστε, ούτε στο 2011..

Όσοι ονειρεύονται αρχηγία σε νέο κίνημα “αγανακτισμένων” , να τους θυμίσουμε ότι οι άνω και κάτω πλατεία Συντάγματος ΔΕΝ θα ξαναγεμίσει μ’ αυτούς καθοδηγητές. Γιατί οι πολίτες, τους πήραν πλέον “χαμπάρι”.

Το διχαστικό σύνθημα “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”, απαντήθηκε ηχηρά στις πρόσφατες εκλογές από τον Ελληνικό λαό.©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή