Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΕΒΕ Τρικάλων: Σε κλίμα συγκίνησης, οργής και αγανάκτησης η Γενική Συνέλευση

«Δολοφονήθηκαν 57 άνθρωποι…» – Ο Βαγγέλης Αγγελάκης στο πλευρό των συναδέλφων του που έχασαν τα αγγελούδια τους

Σε βαρύ κλίμα και κάτω από βαθιά συγκίνηση πραγματοποιήθηκε όπως κατέγραψε το Τrikalanews.gr, η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας ΕΒΕ ν. Τρικάλων με τις διεργασίες να ανοίγουν από το πρόεδρο Βαγγέλη Αγγελάκη, παροτρύνοντας τους συμμετέχοντες εκπροσώπους, να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή.

Στην έναρξη της ομιλίας του ο Βαγγέλης Αγγελάκης αναφέρθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών, χαρακτηρίζοντας την τραγική κατάληξη ως «δολοφονία» εκφράζοντας τα συλλυπητήρια όλων απέναντι στους συναδέλφους και μέλη της Ομοσπονδίας ΕΒΕ  Δημήτρη και Νίκο Πλακιά, για την τραγική απώλεια των κοριτσιών τους.

«Η γενική συνέλευση, γίνεται σε μια εποχή, τραγική για τη χώρα μας. Μετά το δυστύχημα των Τεμπών, μπαίνουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με προβλήματα που ως επαγγελματοβιοτέχνες τα έχουμε εντοπίσει εδώ και χρόνια.

Το ξεπούλημα που έγινε προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα αεροδρόμια, το νερό που βλέπουμε τώρα, προς τις τράπεζες, το νομό που έβγαλε ο Άρειος Πάγος να μπορούν να πλειστηριάζουν τα funds τα σπίτια του Έλληνα πολίτη, της Ελληνίδας μάνας που έχει δυστυχήσει. Ένας επαγγελματίας που δεν μπορεί να αποπληρώσει τα δάνεια θα χάσει δηλαδή και το σπίτι του.

Από όλη αυτή την τραγική κατάσταση, μια αχτίδα φωτός είναι ότι όλοι μαζί, αν βγούμε στους δρόμους μπορούμε να διεκδικήσουμε μια καλύτερη ζωή, κι ένα ακόμη ότι η νέα γενιά, βγήκε στους δρόμους, και ελπίζω και εύχομαι να πάρει τις τύχες της χώρας στα χέρια της», τόνισε ο κ. Αγγελάκης, καλώντας σε αγωνιστική ετοιμότητα τους εκπροσώπους.

Το σίγουρο είναι ότι το επόμενο διάστημα, η μαζικότητα και η συνεκτικότητα του κλάδου, θα είναι γεγονός μιας και όπως αναφέρθηκε και στη συνέλευση από όλους τους παραβρισκόμενους, η κατάσταση δεν χωράει ανοχή και αναβολές.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή