Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι Απανταχού Καρδιτσιώτες τιμούν τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ και τον Νικόλαο Πλαστήρα

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών προσκαλεί όλους τους Καρδιτσιώτες και τους Θεσσαλούς την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12.00′ μ.μ. στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ότε και όπου θα τελέσει με τη δέουσα επισημότητα την καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση στους τάφους των επιφανών Καρδιτσιωτών, του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος, Κυρού Σεραφείμ Τίκα (που καταγόταν από το Αρτεσιανό Καρδίτσας) και του Πρωθυπουργού-Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα (που γεννήθηκε στην Καρδίτσα και καταγόταν από το Μορφοβούνι της Λίμνης Πλαστήρα).

Θα χοροστατήσει εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύμου Β’.

Για τη ζωή και το έργο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ θα μιλήσει ο Δήμαρχος Καρδίτσας, κ. Βασίλειος Τσιάκος και για τη ζωή και το έργο του Πρωθυπουργού-Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, κ. Ελευθέριος Σκιαδάς.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων θα παραστεί για να αποδώσει τις δέουσες τιμές.

Έχουν προσκληθεί να παραστούν όλες οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές του Τόπου, καθώς και όλα τα Καρδιτσιώτικα, Θεσσαλικά, Μικρασιατικά και Χιακά σωματεία.

Όποιος φορέας ή σωματείο επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι ή (και) να αποστείλει τιμητικό άγημα του χορευτικού του τμήματος ή για οποιαδήποτε πληροφορία για την εκδήλωση, να επικοινωνήσει με τον διοργανωτή Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών (www.karditsiwtes.gr – τηλ. 210.3301370).

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή