Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι δενδροφυτεύσεις ξεκίνησαν από μαθητές στα Τρίκαλα

Μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Φλαμουλίου Τρικάλων είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρώτη επίσημη δενδροφύτευση του Δήμου Τρικκαίων.

Στο πλαίσιο των δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2021 ο Δήμος προγραμμάτισε την πρώτη καρά σειρά δενδροφύτευση σε χώρο ανάμεσα στους οικισμούς Φλαμούλι και Καρυές. Εκεί, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 οι λιλιπούτειοι Tρικαλινοί πολίτες φύτευαν με τα μικρά φτυαράκια και με τα χεράκια τους τα δέντρα που το προσωπικό της αρμόδιας διεύθυνσης του Δήμου είχε φροντίσει να τοποθετήσει στον χώρο.

Παιχνίδι και χαρά, αλλά και – κυρίως – δημιουργική συμβολή στην ανάγκη, να εμπλουτιστεί με δέντρα το περιβάλλον. Μια ανάγκη που η τεράστια καταστροφή του περασμένου Αυγούστου απλώς επιτάχυνε την πρόθεση για ενεργοποίηση όλων, στη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Αυτό το μήνυμα δόθηκε με τη δράση του Δήμου Τρικκαίων, που προγραμματίζει ακόμη μια δενδροφύτευση, στο «νησάκι» του Μύλου Ματσόπουλου, την ερχόμενη Κυριακή.
Ο Δήμος Τρικκαίων εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τους αντιδημάρχους Εφη Λεβέντη, Βασιλένα Μητσιάδη, Γιάννη Οικονόμου ενώ παραβρέθηκε και ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρ. Τρικάλης .

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή