Οι διακοπές ρεύματος στον νομό Τρικάλων αυτή την εβδομάδα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 09-06-21

  1. Από ώρα 08:00-14:00 Στο χωριό Πατουλιά: Μόνο τα αρδευτικά, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, Φ/Β, της περιοχής, βόρεια του χωριού.

ΠΕΜΠΤΗ 10-06-2021

  1. Από ώρα 08:00-14:00 Στο χωριό Πατουλιά: Μόνο τα αρδευτικά, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, Φ/Β, της περιοχής, βόρεια του χωριού.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-06-21

  1. Από ώρα 08:00-15:00 Πριν το χωριό Παραπόταμο στη (Χαρά) περιμετρικά βιοτεχνία τζαμιών Χριστάκος, έπιπλά Ντίνος, υλικά επιπλοποιίας Χήρας, βιομηχανίες γάλακτος  La Farm και Διβάνη.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή