Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι διακοπές ρεύματος στον νομό Τρικάλων αυτή την εβδομάδα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 09-06-21

  1. Από ώρα 08:00-14:00 Στο χωριό Πατουλιά: Μόνο τα αρδευτικά, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, Φ/Β, της περιοχής, βόρεια του χωριού.

ΠΕΜΠΤΗ 10-06-2021

  1. Από ώρα 08:00-14:00 Στο χωριό Πατουλιά: Μόνο τα αρδευτικά, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, Φ/Β, της περιοχής, βόρεια του χωριού.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-06-21

  1. Από ώρα 08:00-15:00 Πριν το χωριό Παραπόταμο στη (Χαρά) περιμετρικά βιοτεχνία τζαμιών Χριστάκος, έπιπλά Ντίνος, υλικά επιπλοποιίας Χήρας, βιομηχανίες γάλακτος  La Farm και Διβάνη.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή