Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι δημότες της Πύλης μαθαίνουν πρώτες βοήθειες και τη χρήση AED

Το δεύτερο προγραμματισμένο δωρεάν σεμινάριο του θεματικού κύκλου  «Παροχή Πρώτων Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ  και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED)» υλοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Πύλης.

Ήταν το τελευταίο σεμινάριο  για την έδρα του Δήμου Πύλης του άκρως επιτυχημένου  κύκλου εκπαιδεύσεων,  που ξεκίνησε πριν από μήνες και οριζόμενο νέο κύκλο από το Σεπτέμβριο.

Η  Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης  κ. Χαρά Καλιώρα, που συνέλαβε  και έτρεξε τη συνολική δράση όλο αυτό  το διάστημα από τη μεριά του Δήμου Πύλης, σε άριστη συνεργασία και υποστήριξη με  τους  εκπαιδευτές του  τμήματος  του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας / παράρτημα Τρικάλων που αποτελούσαν οι κ.κ. Ρακοβίτης Βασίλειος, Βράντζας Νικόλαος και Ζαρογιάννης Γεώργιος, μετέδωσαν μέσω του σεμιναρίου το μήνυμα πως «η γνώση στην  παροχή πρώτων βοηθειών  σώζει θύματα υπό κατάρρευση και είναι ιδιαίτερα σημαντική».

Με την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών σεμιναρίων θα δοθεί προσωπική βεβαίωση παρακολούθησης.

Στο χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης  κ. Χαρά Καλιώρα στάθηκε στην επιτυχία της πρωτοβουλίας της υλοποίησης του κύκλου των σεμιναρίων, εξήρε την ανέλπιστα μαζική συμμετοχή των πολιτών του Δήμου Πύλης,  που θέλουν  να είναι χρήσιμοι προς τους συνανθρώπους τους και  ευχαρίστησε όλο το εκπαιδευτικό τμήμα του ΕΚΑΒ / παραρτήματος Τρικάλων για τη συμβολή του στη μεταφορά της γνώσης προς τους καταρτιζόμενους.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή