Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι φίλοι και οι γατοϊστορίες στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος επιστρέφει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων για να αποχαιρετήσει με τους μικρούς αναγνώστες της μια ακόμα καλοκαιρινή εκστρατεία, ένα ακόμα καλοκαίρι!

Στόχος της φετινής καλοκαιρινής εκστρατείας ήταν οι μικροί φίλοι της βιβλιοθήκης να γνωρίσουν τα βιβλία της Άλκης Ζέη και της Ζωρζ Σαρή, τα αναγνώσματά τους, την αξία της φιλίας τους και να ταξιδέψουν σε διάφορα μέρη της χώρας μέσα από λογοτεχνικά αφηγήματα και χαρακτήρες που επιδρούν σε γενιές αναγνωστών μέσα από τα έργα δύο αγαπημένων συγγραφέων των οποίων τα βιβλία αποτελούν πολιτιστικό θησαυρό για τις βιβλιοθήκες της χώρας.

Για τις επόμενες 2 εβδομάδες η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων στο Παιδικό Τμήμα της θα πραγματοποιήσει δράσεις στο πλαίσιο της καλοκαιρινής εκστρατείας.

Αναλυτικά:

Πέμπτη 24 Αυγούστου, 11:00 – 12:30

«Θέλεις να γίνουμε φίλοι;»

Πόσο καλά ξέρουμε τους φίλους μας και τι σημαίνουν για μας; Η Βιβλιοθήκη καλεί τους μικρούς αναγνώστες να παίξουν, να διασκεδάσουν, να ακούσουν ιστορίες για δυνατές φιλίες και να κάνουν καινούργιες φίλους. (Ηλικίες: 9+)

Με την Ευτέρπη Παπαγεωργίου Εκπαιδευτικό – Παιδοψυχολόγο και την Τζένη Ρώσσιου Βιβλιοθηκονόμο – Παιδαγωγό.

Παρασκευή 25 Αυγούστου, 11:00 – 12:30

«Πού πάνε οι γάτες το καλοκαίρι;»

Τα παιδιά εμπνέονται από τις γατοϊστορίες της Άλκης και της Ζωρζ, σκαρφίζονται ιστορίες με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους μας φίλους, τα ζωάκια συντροφιάς. (Ηλικίες: 5+) Με την Ευτέρπη Παπαγεωργίου Εκπαιδευτικό – Παιδοψυχολόγο και την Τζένη Ρώσσιου Βιβλιοθηκονόμο – Παιδαγωγό.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή