Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι κάτοικοι των Τυμφαίων εμπιστεύονται τον Θανάση Λιούτα γιατί απέδειξε ότι τίμησε την εμπιστοσύνη τους

Χωριά του Δήμου Μετεώρων επισκέφτηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής

Στο Μαυρέλι, την Αχελινάδα, τον Λογγά το Γερακάρι, το Φωτεινό και τον Κονισκό, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 30 Απριλίου ο νέος υποψήφιος με τη ΝΔ στο Νομό μας Θανάσης Λιούτας.

Συνάντησε ανθρώπους με τους οποίους γνωρίζει καλά και με τους συνδέεται με σχέση εμπιστοσύνης και πολύ βαθιά εκτίμησης και σεβασμού. Αναγνωρίζει τους κόπους που δίνουν για μία καλύτερη ζωή και συμπορεύεται μαζί τους αποφασιστικά στην καθημερινή μάχη που δίνουν.

«Έχεις δείξει δείγματα γραφής. Απέδειξες πως πήρε τον δρόμο της πολιτικής για να είσαι δίπλα μας, δίπλα στον τόπο σου και να προσπαθείς. Γι’ αυτό σε στηρίζουμε και θα σε στηρίζουμε» είναι κάποια από τα λόγια που άκουσε ο Θανάσης.

Τέσσερα χρόνια – κατά την πρώτη της θητείας ως βουλευτής – ο Θανάσης Λιούτας στήριξε δυναμικά, πάνω τους κατοίκους των Τυμφαίων, ζητώντας πάντα την όσο πιο δυνατή γρηγορότερη καταβολή των ενισχύσεων στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους μας. Επιπρόσθετα, αξίζει να τονίσουμε ότι, μετά τον σεισμό της 3ης Μαρτίου του 2021, όπου ο σεισμός έπληξε και πάνω στη δημοτική ενότητα Τυμφαίων, ο Θανάσης έτρεξε για αποζημιώσεις και ανακούφιση, ενώ πάρα πολύ μεγάλος ήταν ο αγώνας του για την αποκατάσταση των σεισμών. Είναι πάντα στο πλευρό τους.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή