Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι λοιμωξιωλόγοι βρίσκονται σε ρόλο κυβερνητικού επικοινωνιολόγου

Του Κρικόρ Τσακιτζιάν

Σε θέατρο του παραλόγου εξελίσσεται η κατάσταση με τους λοιμοξιωλόγους, οι οποίοι όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, να έχουν αναλάβει το ρόλο του επικοινωνιολόγου της κυβέρνησης.

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς, ότι μπορεί μια ολόκληρη επιτροπή να εισηγείται άνοιγμα της αγοράς, ενδεχομένως και των σχολείων τις επόμενες πέντε ημέρες, ενώ καταγράφονται για πρώτη φορά 4.340 κρούσματα σε μια μέρα και 72 θάνατοι.

Ζούμε μια τρέλα, όπου τη μόνη εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε είναι ότι, η κυβέρνηση αποφάσισε να ρισκάρει τα πάντα ελλείψει χρημάτων και να επιδιώξει ανοσία της αγέλης κατά το Βρετανικό πρότυπο, το οποίο εξελίχθηκε σε φιάσκο εκείνη την περίοδο, όπου πέθαιναν κατά χιλιάδες οι Βρετανοί πολίτες, μετά την ανόητη όπως χαρακτηρίστηκε απ’ όλους απόφαση του Μπόρις Τζόνσον.

Εν τω μεταξύ η Ντόρα Μπακογιάννη, εμφανίζεται ως νέα Μπουμπουλίνα που πήρε τ’ άρματα και ξεκίνησε τον αγώνα της αντίστασης και δήλωσε από τηλεοράσεως ότι δεν θα την κρατήσει καμία απόφαση μακριά από την Κρήτη, τις ημέρες του Πάσχα.

Τελικά όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν υπάρχει καμία ενσυναίσθηση από τα μέλη της κυβερνητικής παράταξης για το τι συμβαίνει στην κοινωνία.

Ζουν όλοι τους, στο δικό τους κόσμο και αποφασίζουν σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες, αγνοώντας το κοινωνικό σύνολο.
Πολλοί μιλούν για πανικό που επικρατεί στο κυβερνητικό σχήμα που τους οδηγεί συνεχώς σε λάθος αποφάσεις, ενώ με το μόνο που ασχολούνται, είναι με τα σενάρια πρόωρων εκλογών που απεργάζονται, πριν πάρουν το δρόμο που δεν θα έχει επιστροφή.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή