Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Οι μαθητές στη χώρα των μικροβίων» στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Ενημερωτική δράση από την 1η ΤΟΜΥ Τρικάλων

Την Δευτέρα 19 φεβρουαρίου 2024 η Επισκέπτρια Υγείας Κατσαρού Ευθυμία και η Νοσηλεύτρια Γκουγκουμάτη Κων/να πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση με θέμα  «Οι μαθητές στη χώρα των μικροβίων» στους μαθητές της Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων με τη διενέργεια ομιλίας, παρουσίασης (power point) και βιωματικών ασκήσεων.

Σκοπός της παρέμβασης ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών σχετικά με τα μικρόβια και τον τρόπο μετάδοσής τους, την υγιεινή των χεριών και γενικότερα μεθόδους προφύλαξης και ατομικής υγιεινής. Θερμές ευχαριστίες στον διευθυντή κ. Ζάμπρα Δημήτριο και στο εκπαιδευτικό προσωπικό.

Η δράση υλοποιήθηκε με αφορμή την «Ανάπτυξη – υλοποίηση από το Υπουργείο Υγείας δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του μαθητικού πληθυσμού στο πλαίσιο της Αγωγής Υγείας σε Εθνικό Επίπεδο, για το σχολικό έτος 2023 – 2024».

Το παρόν έργο πραγματοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας & της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Θεσσαλίας. 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή