Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι μαθητές των Πανελληνίων που… έγραψαν ιστορία (βιντεο)

Όπως σε κάθε πρεμιέρα των Πανελληνίων εξετάσεων, έτσι και φέτος υπήρξαν μαθητές που έκλεψαν τις εντυπώσεις όχι με το άγχος τους, αλλά με την… χαλαρή προσέγγιση τους.

Σήμερα ένας μαθητής του ΕΠΑΛ της Καλαμαριάς βγήκε έξω από το εξεταστικό κέντρο χαλαρός και έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ και όπως είπε συμμετείχε για την εμπειρία. Υποστήριξε πως έγραψε όσα ήξερε, χωρίς να αγχώνεται για το αποτέλεσμα καθώς δεν είναι στην επιλογή του να περάσει σε κάποια ανώτατη σχολή.

«Εντάξει, εύκολα ήταν, εγώ για πλάκα πιο πολύ πήγα να γράψω, αλλά εντάξει εύκολα ήταν. Έγραψα τα μισά θέματα, τα άλλα μισά δεν τα έγραψα. Το θέμα της έκθεσης ήταν για τον εθελοντισμό. Έγραψα ό,τι ήξερα. Κάτι έγραψα. Το Σάββατο πάω για δουλειά. Μετά θα δώσω τα άλλα, τα ειδικότητας. Δεν ήθελα να περάσω, για την εμπειρία ήρθα. Ωραία εμπειρία», είπε στις δηλώσεις του.

Στην ιστορία έχουν μείνει από το μακρινό 1997 οι δηλώσεις ενός μαθητή της Γ’ Δέσμης, ο οποίος τα είχε βρει σκούρα και έσπευσε να το δηλώσει αυτό στις τηλεοπτικές κάμερες:

“Πανωλεθρία! Τα θέματα δεν ήταν για τους πάρα πολύ καλά διαβασμένους, ήταν για τους πάρα πολύ καλούς παπαγάλους και για όσους έχουν κάνει το κεφάλι τους φωτοτυπικό μηχάνημα ώστε να ξέρουν ακριβώς σε ποια γραμμή βρίσκεται η κάθε σειρά”.

Πέρυσι ένας μαθητής αφού ανέφερε πως έγραψε καλά στο μάθημα της έκθεσης και ότι σκέφτεται να περάσει παιδαγωγικά ή Φιλολογία ώστε να έχει «αδειούλες» το καλοκαίρι και να είναι χαλαρός, μίλησε για την όμορφη επιτηρήτρια η οποία βρέθηκε στην αίθουσα και την οποία εύχεται να δει και στο επόμενο μάθημα.

«Να κάνω και μια δήλωση επειδή είμαι και γνωστός εδώ πέρα; Θέλω να πω ότι ήταν μια επιτηρήτρια πάρα πολύ όμορφη, αυτό να το πω. Μας έφτιαξαν πάρα πολύ καλά, 25χρονη και ευελπιστώ να είναι ξανά εδώ. Ευελπιστώ να την ξαναδώ την Δευτέρα», σημείωσε.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή