Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι …μνηστήρες της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Πριν καλά – καλά καθίσει η …σκόνη των εκλογών, τα σενάρια αρχίζουν να …γράφονται!

Η ήττα Αγοραστού έχει αφήσει χωρίς επικεφαλής τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη γαλάζια παράταξη. Για την ώρα τουλάχιστον…

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί για τον Αγοραστό «το κεφάλαιο με την Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα».

Γεγονός, που …άνοιξε την όρεξη σε πολλούς «μνηστήρες» που βλέπουν την θέση του …ζεστή.

Όπως αναφέρουν οι …γνωστοί άγνωστοι πολιτικοί αναλυτές στο Trikalanews.gr κρίνεται ιδιαιτέρως πιθανό ότι οι επίδοξοι ενδιαφερόμενοι δε θα αφήσουν να περάσει πολύς καιρός προτού παρουσιάσουν εαυτόν ως την ιδανικότερη λύση για την μετά εποχή Αγοραστού.

Μεγάλο ενδιαφέρον σίγουρα θα παρουσιαστεί και από τα δικά μας μέρη… Με δεδομένο μάλιστα ότι το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές θα είναι ιδιαιτέρως «φουσκωμένο», πολλοί ίσως θελήσουν να κάνουν μια άλλη στρατηγική επιλογή, λαμβάνοντας αποστάσεις από το μεγάλο ρίσκο του de facto στο νέο γαλάζιο ψηφοδέλτιο, που όπως δείχνουν τα πράγματα, σίγουρα θα δημιουργηθεί.

Την ίδια ώρα, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που περιμένουν τα επόμενα βήματα του Χρήστου Μιχαλάκη, καλοβλέποντας επίσης την καρέκλα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Κάποιοι με βάσιμες προοπτικές, μιας και έχουν βρεθεί ουκ ολίγες φορές στη λίστα των γαλάζιων στελεχών που έκαναν επιτυχημένα βήματα στα πόστα τους μέχρι σήμερα και είναι όλων των επιστημονικών κλάδων, γιατροί, οικονομολόγοι, δικηγόροι.

Κάποιοι επειδή απλά το ονειρεύονται… Όμως «Τα όνειρα που μένουνε μονάχα μες στη σκέψη, κανείς μην τα πιστέψει, τα σβήνει η ζωή», και δεν το λέμε εμείς, ο μεγάλος Άκης Πάνου το έγραψε και κάτι ήξερε.

Κοιτάζοντας πάντως το μέλλον, το πιθανότερο σενάριο είναι η θέση της υποψηφιότητας για αντιπεριφερειάρχη, σε περίπτωση που ο Χρήστος Μιχαλάκης περάσει σε επόμενο level – που θα περάσει – είναι και στην περίπτωση της γαλάζιας πολιτικής γης, να έχει άρωμα γυναίκας.

Ο δρόμος σίγουρα είναι ανοικτός. Οι διαθέσεις επίσης θερμές και οι …συγκρούσεις μοιάζουν αναπόφευκτες.

Έχουμε καιρό να γράφουμε…

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή