Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι νέοι των «Οριζόντων» στο Μαγεμένο Δάσος

Με μεγάλη συμμετοχή και το χριστουγεννιάτικο παζάρι

Στο «Μαγεμένο Δάσος» βρέθηκαν την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 οι νέες και οι νέοι του «Θεοδωρίδειου Κέντρου – Ορίζοντες». Στο χώρο τους υποδέχθηκε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος.

Οι νέοι επισκέφτηκαν το Εργαστήριο των Δραστηριοτήτων, το σπιτάκι της Σταχτοπούτας και των άλλων Νεράιδων, το Ταχυδρομείο και τέλος τον Άγιο Βασίλη.

Τους συνόδευαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Θ. Θεοδωρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Σ. Ψημμένος και  το προσωπικό του Κέντρου. Στο Μ.Δ. παρέμειναν αρκετή ώρα συμμετέχοντας σε δραστηριότητες και στο χώρο του Παυσιλύπου και στο χώρο του αναψυκτηρίου.

Εξάλλου στις 20 Δεκεμβρίου με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι. Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε προγράμματα κοινωνικοποίησης των νέων του Κέντρου.

Την εκδήλωση πλαισίωσε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες η Φιλαρμονική του Δήμου Καρδίτσας.

Τον κόσμο υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Κέντρου κ. Θεοδωρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Ψημμένος καθώς και μέλη του Δ.Σ. Ακόμη το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο κ. Σωκ. Παππάς εντεταλμένος Σύμβουλος, ο κ. Κ. Γαιτανίδης εκπρόσωπος της Περιφέρειας, ο κ. Η. Τσίγκας Πρόεδρος του Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ, ο κ. Κ. Κατσάρας  Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ καθώς και πλήθος κόσμου.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή