Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι πίνακες αξιολόγησης των Διευθυντών των Τρικαλινών Σχολικών Μονάδων

Ο τελικός ενιαίος αξιολογικός πίνακας υποψηφίων Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Τρικάλων και υποψηφίων Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων και Εργαστηριακού Κέντρου της Διεύθυνσης Δ.Ε. Τρικάλων κυρώθηκε από την Περιφερειακή Διευθύνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Οι υποψήφιοι Διευθυντές Σχολείων θα πρέπει να  δηλώσουν προτιμήσεις σχολικών μονάδων από τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου   08:00 έως την  Τρίτη 11 Απριλίου  23:59, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://schooldirectors.minedu.gov.gr/

Η επεξεργασίας των δηλώσεων προτιμήσεων και επιλογής διευθυντών σχολικών μονάδων από τις επιτροπές θα ξεκινήσει τη Μ.Τετάρτη 12 Απριλίου .

Η τροπολογία για την ανάληψη υπηρεσίας

Η τροπολογία την οποία έχει στα χέρια της η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως και αναμένεται να την καταθέσει στο υπό συζήτηση Σχέδιο Νόμου του υπουργείου Εσωτερικών   ορίζει τις ημερομηνίες ανάληψης υπηρεσίας των νέων Διευθυντών των σχολείων της χώρας, ως εξής  :

 

  1. Για μεν τα Δημοτικά Σχολεία οι νέοι Διευθυντές αναλαμβάνουν υπηρεσία στις 22 Ιουνίου, την επομένη δηλαδή λήξης του διδακτικού έτους.

 

  1. Για δε τα Γυμνάσια και Λύκεια η ανάληψη υπηρεσίας θα γίνει την επομένη από τη λήξη του διδακτικού έτους, δηλαδή την 1η Ιουλίου, αλλά επειδή η ημέρα αυτή είναι Σάββατο οι νέοι Διευθυντές θα εγκατασταθούν από Δευτέρα 3 Ιουλίου.

Δείτε τους αξιολογικούς πίνακες για τους διευθυντές των Τρικάλων εδώ:

https://thess.pde.sch.gr/jn/index.php

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή