Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι πρώτες ευχές από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Καταβούτα στον Υπουργό Δ. Παπαστεργίου

Και μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση εντός…ομάδας

Με μια ασπρόμαυρη κοινή φωτογραφία, θέλοντας να προσδώσει και το αντίστοιχο συναίσθημα προφανώς, ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Καταβούτας ευχήθηκε από τη μία συγχαρητήρια στον Δημήτρη Παπαστεργίου, και από την άλλη αναφέρθηκε στην εμπειρία να θητεύσει κοντά του ως αντιδήμαρχος. Βέβαια, μέσα στο πλαίσιο των ευχών δεν παρέλειψε να καλέσει σε σύμπνοια τη δημοτική ομάδα, τονίζοντας ότι «Αποτελεί χρέος μας σαν Δημοτική Ομάδα να διασφαλίσουμε την επόμενη ημέρα για τον Δήμο Τρικκαίων». Μένει να δούμε με ποιον τρόπο θα διασφαλιστεί αυτό τις επόμενες μέρες…

Ολόκληρο το μήνυμα του όπως το ανάρτησε έχει ως εξής:

«Είναι κάποιες στιγμές που τα συναισθήματα συγκρούονται με την λογική και δυσκολεύεται κανείς να τα διαχειριστεί.

Από την Κυριακή το απόγευμα δεν ξέρω τι είναι αυτό που με διακατέχει περισσότερο: υπερηφάνια και η χαρά για το επόμενο μεγάλο βήμα ενός ανθρώπου που αισθάνομαι μέντορα και πρότυπο μου ή το «βάρος στο στήθος» που αφήνει η απουσία του από τον Δήμο, την δημοτική μας ομάδα και εν τέλει την προσωπική μου καθημερινότητα. Αναμφίβολα, ο Δήμαρχος θα μας λείψει πολύ.

Όμως τελικά το «φαινόμενο» Παπαστεργιου κέρδισε ακόμη μια φορά όσα άξιζε και μαζί του είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε την επιτυχία όλοι οι συνεργάτες του νιώθοντας ότι καθένας συνέβαλε τον προσωπικό του λίθο σε αυτή.

Αυτή τη στιγμή αποτελεί χρέος μας σαν Δημοτική Ομάδα να διασφαλίσουμε την επόμενη ημέρα για τον Δήμο Τρικκαίων. Με σχέδιο και πλάνο οργανωμένο, τεκμηριωμένο και ήδη εν εφαρμογή, το οποίο καθ’ όλη την θητεία του οραματίστηκε, επικοινώνησε και εξασφάλισε τους τρόπους χρηματοδότησης και υλοποίησης του.

Μαζί του, μόνο τον τελευταίο χρόνο τρέξαμε πάνω από 150 έργα σε πόλεις και χωριά και άλλα 80+εκατομμύρια έργων είναι σε εξέλιξη, σε φάση δημοπράτησης ή σε τελικό στάδιο υλοποίησης.

Δήμαρχε μου σε ευχαριστώ για κάθε στιγμή μαζί σου. Μου μεταλαμπάδευσες το όραμα σου, τη φιλοδοξία σου και κυρίως τον έρωτα σου για τη πόλη μας, για τον Δήμο Τρικκαίων. Μου έδειξες πως με πολλή αγάπη και δουλειά, στόχο και πίστη στον εαυτό μας μπορούμε να πετύχουμε άπιαστες κορυφές.

Σου εύχομαι από καρδιάς «Καλή επιτυχία» στα νέα σου καθήκοντα Υπουργέ Μου νιώθοντας βέβαιος ότι από σήμερα το αύριο της χώρας θα είναι ακόμη περισσότερο 3καλο.»

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή