Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι Ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο Αφγανιστάν

Oι Ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στην Καμπούλ. Γεγονός που δεν έχει επιβεβαιωθεί όμως ακόμη από την αφγανική κυβέρνηση. Ωστόσο κυκλοφορούν εικόνες και βίντεο με την αναφορά ότι πρόκειται για τις πρώτες εικόνες που δείχνουν τους Ταλιμπάν εντός του Μεγάρου.

Ο πρόεδρος του Αφγανιστάν εντωμεταξύ Άσραφ Γάνι εγκατέλειψε το Αφγανιστάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρώην αντιπρόεδρος της χώρας Αμπντουλάχ Αμπντουλάχ.

“Ο πρώην πρόεδρος του Αφγανιστάν εγκατέλειψε τη χώρα”, δήλωσε ο Αμπντουλάχ, που είναι επίσης επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου για την Εθνική Συμφιλίωση, σε ένα βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Σε αίτημα να σχολιάσει σχετικά, το προεδρικό γραφείο απάντησε ότι «δεν μπορεί να πει τίποτα σχετικά με τη μετακίνηση του Άσραφ Γάνι για λόγους ασφαλείας». Ένας εκπρόσωπος των Ταλιμπάν ωστόσο, είπε ότι η οργάνωση ελέγχει το πού βρίσκεται ο Γάνι.

Στα social media κυκλοφορούν εικόνες και βίντεο με την αναφορά ότι πρόκειται για εικόνες που δείχνουν τους Ταλιμπάν εντός του Προεδρικού Μεγάρου, στην Καμπούλ.

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή