Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι θάνατοι που συγκλόνισαν τα Τρίκαλα το 2022

Το 2023 είχε δυστυχώς πολλούς θανάτους νέων αλλά και γνωστών Τρικαλινών που βύθισαν στο πένθος πολλές φορές την πόλη.

Τον Φεβρουάριο έχασε την μάχη με τις επιπλοκές του κορωνοϊού ένα από τα καλύτερα παιδιά, αγωνιστής της ζωής και δυναμικός συνδικαλιστής, εξαίρετος δε οικογενειάρχης, ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, που κατέληξε σε ηλικία 57 ετών.
Πένθος στην ιατρική και επιστημονική κοινότητα των Τρικάλων σκόρπισε και ο θάνατος της 67χρονης φυσίατρου Ευαγγελής Κοτρώτσιου.

Τον Μάρτιο εκοιμήθη μετά από ολιγόμηνη ασθένεια ο Γέροντας Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Χαντζιάρας. Για πολλά έτη ήταν Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων και ιδιαίτερα αγαπητός στην τρικαλινή κοινωνία.
Τον ίδιο μήνα έφυγε από την ζωή και ο 12χρονος από το Ελάφι που τραυματίστηκε θανάσιμα τον Φλεβάρη σε κυνήγι.
Λίγες μέρες αργότερα απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών ο συνταξιούχος αυτοκινητιστής Θανάσης Μανίκας, ένας ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός άνθρωπος στην τρικαλινή κοινωνία

Τον Απρίλιο έφυγαν μαζί από την ζωή πατέρας και κόρη με διαφορά λίγων ωρών. Πρώτη απεβίωσε στα 42 της χρόνια του Πάσχα στην Αθήνα οπου ζούσε και εργάζονταν η 42χρονη εκπαιδευτικός Βαΐτσα Τσιρέπα.Λίγες ώρες αργότερα αν και δεν είχε ενημερωθεί για το θάνατο της κόρης του κατέληξε και ο 70χρονος πατέρας της Ηρακλής Τσιρέπας, χειριστής μηχανημάτων.

Την 1η Ιουνίου απεβίωσε ο πρώην Δήμαρχος Πύλης Μιχάλης Τσιουτσιας. Διετέλεσε δήμαρχος για τέσσερις τετραετίες και υπήρξε ένας πολύ αγαπητός δήμαρχος, αφήνοντας σημαντική προσφορά στον τόπο καταγωγής του.
Τον ίδιο μήνα σε ηλικία μόλις 48 ετών έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Χαρχαντής. Ήταν οδηγός του ΕΟΔΥ στην μονάδα ΚΟΜΥ Τρικάλων. Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε.

Τον Ιούλιο έφυγε από την ζωή μετά από σκληρή μάχη με την επάρατο ο Κώστας Κορλός, ιδιαίτερα γνωστός επιχειρηματίας και ραδιοφωνικός παραγωγός. Ήταν μόλις 49 ετών και στάθηκε γενναία ως το τέλος.

Τον Αύγουστο στα Αμπελάκια βρέθηκε απαγχονισμένος ένας 38χρονος Τρικαλινός. Θρήνος και στο Ζάρκο καθώς στα 39 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η Αθηνά Ζουναλή βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Τον Σεπτέμβριο έφυγε από την ζωή σε ηλικία 55 ετών ο δάσκαλος Μιχάλης Μαγειρίας

Τον Νοέμβριο βρήκε τραγικό θάνατο σε αφύλακτη διάβαση τρένου ο Θανάσης Παύλου. Ο 50χρονος δικηγόρος παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία και έχασε την ζωή του.
Ανείπωτη θλίψη στην πόλη των Τρικάλων σκόρπισε και ο θάνατος της Νικολέτας Σιούλα. Η Νικολετα εργαζόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και έδωσε σκληρή αλλά άνιση μάχη με την επάρατο.

Τον Δεκέμβριο ακόμη ένας πρόωρος θάνατος προστέθηκε στην μαύρη λίστα των τελευταίων ημέρων. Πρόκειται για τον 43χρονο λογιστή Αθανάσιο Πούλιο ο οποίος έφυγε από την ζωή.

Ευχή όλων μας το 2023 να έχει λιγότερα θλιβερά μαντάτα…

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή