Οι Τρικαλινοί εκπαιδευτικοί, αφήνουν τις αίθουσες και πιάνουν το θεατρικό σανίδι!

17 Jun 2024 Events

“Έρχονται” με την επίκαιρη  κωμωδία  «20 γυναίκες και εγώ» – Οικονομική ενίσχυση πλημμυροπαθών μέσω της παράστασης

Η θεατρική ομάδα  των εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, «θεατρικές διαΔΡΩμές», επανέρχεται  στο προσκήνιο, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 και ώρα 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο «Αθανάσιος Τριγώνης» του Δήμου Τρικκαίων, με την  δροσερή και πολύ επίκαιρη  κωμωδία  «20 γυναίκες και εγώ».

Ποιος είναι  ο ΕΓΩ;;

Από τα τέλη του 19ου αιώνα έως σήμερα φαίνεται πως ακόμη παλεύουμε με τους ίδιους φόβους. Η κατάρρευση των ταυτοτήτων, η αναταραχή των φύλων, προκαλεί ακόμη κραδασμούς σε όλες τις εκφάνσεις του Εγώ και του Εμείς. «Δεν μπορώ να συνεχίσω, θα συνεχίσω», όπως διακήρυτταν οι ήρωες του Μπέκετ. Η συνειδητοποίηση αυτής της αλήθειας είναι ίσως πέρα από τις αντοχές μας. Δεν έχουμε όμως άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε να την αναζητούμε.

Κι αν σταθούμε δυνατοί, να την αποδεχτούμε και να προχωρήσουμε. Αυτός ο αγώνας αλληλοεξόντωσης αντλεί το πρότυπό του από τη μάχη των φύλων. Εδώ, όμως, το αρσενικό Εγώ αποδεικνύεται άξιος αντίπαλος και η σύγκρουση έχει ένα αίσιο τέλος συνύπαρξης και συνδημιουργίας… Η συνέχεια επί σκηνής….

Για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών και σχολικών μονάδων του Δήμου Φαρκαδόνας.   

trikalanews
Author: trikalanews

Share:
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Νικ. Γεωργιάδη …
Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Με μια όμορφη γιορτή, που δρόσισε τα μικρά παιδιά, ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης για το 2024 …